15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisFaceți ca Roger! Multiplul campion, mesaj clar pentru întreaga populație

Faceți ca Roger! Multiplul campion, mesaj clar pentru întreaga populație

Roger Federer a transmis un mesaj tuturor oamenilor pe unul dintre site-urile de socializare. Marele campion elvețian a sfătuit ca toată lumea să fie atentă la igiena proprie și să se evite pe cât mai mult posibil contactul cu alte persoane.

Acesta a vorbit despre importanţa igienei în timpul pandemiei de coronavirus şi despre nevoia de a sprijini persoanele în vârstă care au un risc mai mare de a se îmbolnăvi de COVID-19.

„Şi eu stau în casă. Nu am mai strâns mâna cuiva de mult timp. Mă spăl des pe mâini, cum ar trebui să facem de obicei. Acum, este şi mai important să ne ajutăm unul pe celălalt, mai ales pe cei mai bătrâni. Ei au un risc mai mare de a se îmbolnăvi. Păstraţi distanţa unul faţă de celălalt şi nu daţi mâna. Este important să ţinem cont de aceste reguli. Riscăm să ajungem toţi în carantină şi să nu mai putem ieşi deloc din casă. Sper ca toată lumea să ia în serios această situaţie”, a specificat tenismenul elvețian.

Miercuri, ATP şi WTA au anunţat suspendarea turneelor de tenis până la 7 iunie. De asemenea, cele două organizaţii au anunţat şi îngheţarea clasamentelor.

Citește și: Box / Lotul Național s-a întors de la Londra și va intra direct în autoizolare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS