10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVIDEO / Ștefan Vlădoiu: Acum nu contează rezultatele!

VIDEO / Ștefan Vlădoiu: Acum nu contează rezultatele!

-

Ștefan Vlădoiu, fundașul dreapta al Universității Craiova, nu a fost îngrijorat după meciul cu Pogon Szczecin, pierdut sâmbătă cu 3-1. Acesta a fost cel de-al treilea joc de verificare pentru alb-albaștri din cadrul cantonamentului din Antalya. Bilanțul nu este pozitiv pentru olteni. Craiova a înregistrat o victorie, 1-0 cu Eintracht Brawnschweig, și două înfrângeri, 0-1 cu FC Aarau și 1-3 cu Pogon Szczecin.

„Am întâlnit o echipă foarte bună, masivă și cred că a fost un antrenament foarte bun. Acum nu contează prea mult rezultatele. Noi trebuie să încercăm să ne facem jocul. Cred că toți jucătorii se pregătesc foarte bine. Toți trag de ei ca să ajungă la un nivel cât mai bun din punct de vedere fizic. Cred că până la finalul cantonamentului o să fim toți 100% pregătiți“, a declarat Ștefan Vlădoiu.

Universitatea Craiova mai are de susținut două jocuri de verificare pe pământ turcesc. Acestea vor avea loc pe 23 ianuarie, cu Zaglabie Lubin (locul 10 în prima ligă din Polonia), respectiv 24 ianuarie, cu AC Wolfsberger (locul 4 în prima ligă din Austria).

Ștefan Vlădoiu este cu gândul la meciul cu Mediaș

Ștefan Vlădoiu a vorbit și despre primul joc din mini-returulcampionatului, cu Gaz Metan Mediaș. Acesta nu concepe decât victoria.

„Trebuie să câștigăm neapărat cu Gaz Metan Mediaș, mai ales că jucăm acasă. Acum, aici, pregătim și acest meci, pentru că este primul și ne trebuie victoria“, a subliniat Ștefan Vlădoiu.

Confruntarea Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș este programată vineri, 31 ianuarie, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cod galben de precipitații

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de...

ȘTIRI GdS