Acasă Sport Trofeul de la Wimbledon, prezentat de Simona Halep

Trofeul de la Wimbledon, prezentat de Simona Halep

-

Mii de suporteri români au venit, în această seară, pe Arena Naţională, pentru a participa la ceremonia în cadrul căreia Simona Halep îşi va prezenta trofeul de la Wimbledon.
În deschiderea evenimentului, prezentat de Andi Moisescu, Simona a primit felicitări şi din partea unor mai sportivi ai României. Ana Maria Brânză, Camelia Potec, Nicu Vlad i-au transmis Simonei toată consideraţia lor. Andra a ridicat tribunele în picioare şi a intonat imnul României.
Pe stadion sunt prezenţi, printre alţii, Gheorghe Hagi, Ion Ţiriac, Daniel Dobre, Gabriela Szabo, Mihai Leu, Elisabeta Lipă şi Gică Popescu.

„E seara noastră, nu doar a mea. Le mulţumesc tuturor care mi-au transmis mesajele video. E o onoare să fiu aici. O parte din acest trofeu îl dedic mamei mele, a fost visul ei să câştig la Wimbledon. Mulţumesc familiei, tuturor antrenorilor…de la patru ani şi jumătate am avut cei mai antrenori, fiecare a pus o cărămidă carierei mele. Îi mulţumesc lui Ilie Năstase şi domnului Ţiriac, sfaturile sale sunt foarte importante. Mulţumesc României, sper să trăiesc aici toată viaţa”, a spus Halep.

Ion Ţiriac a făcut o radiografie completă a meciului în care Simona Halep a strălucit în faţa Serenei Williams. Campioana de la Wimbledon a încercat să retrăiască, împreună cu toţi fanii ei, fiecare moment al partidei. Simona şi-a amintit că înainte de ultima minge s-a uitat la Ion Ţiriac. ” Nu m-am gândit că voi câştiga. Nu-mi venea să cred. Dar era adevărat”, a spus Simona.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...