Trofeul de la Wimbledon, prezentat de Simona Halep
Trofeul de la Wimbledon, prezentat de Simona Halep

Mii de suporteri români au venit, în această seară, pe Arena Naţională, pentru a participa la ceremonia în cadrul căreia Simona Halep îşi va prezenta trofeul de la Wimbledon.
În deschiderea evenimentului, prezentat de Andi Moisescu, Simona a primit felicitări şi din partea unor mai sportivi ai României. Ana Maria Brânză, Camelia Potec, Nicu Vlad i-au transmis Simonei toată consideraţia lor. Andra a ridicat tribunele în picioare şi a intonat imnul României.
Pe stadion sunt prezenţi, printre alţii, Gheorghe Hagi, Ion Ţiriac, Daniel Dobre, Gabriela Szabo, Mihai Leu, Elisabeta Lipă şi Gică Popescu.

„E seara noastră, nu doar a mea. Le mulţumesc tuturor care mi-au transmis mesajele video. E o onoare să fiu aici. O parte din acest trofeu îl dedic mamei mele, a fost visul ei să câştig la Wimbledon. Mulţumesc familiei, tuturor antrenorilor…de la patru ani şi jumătate am avut cei mai antrenori, fiecare a pus o cărămidă carierei mele. Îi mulţumesc lui Ilie Năstase şi domnului Ţiriac, sfaturile sale sunt foarte importante. Mulţumesc României, sper să trăiesc aici toată viaţa”, a spus Halep.

Ion Ţiriac a făcut o radiografie completă a meciului în care Simona Halep a strălucit în faţa Serenei Williams. Campioana de la Wimbledon a încercat să retrăiască, împreună cu toţi fanii ei, fiecare moment al partidei. Simona şi-a amintit că înainte de ultima minge s-a uitat la Ion Ţiriac. ” Nu m-am gândit că voi câştiga. Nu-mi venea să cred. Dar era adevărat”, a spus Simona.