14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTrofeul de la Wimbledon, prezentat de Simona Halep

Trofeul de la Wimbledon, prezentat de Simona Halep

Mii de suporteri români au venit, în această seară, pe Arena Naţională, pentru a participa la ceremonia în cadrul căreia Simona Halep îşi va prezenta trofeul de la Wimbledon.
În deschiderea evenimentului, prezentat de Andi Moisescu, Simona a primit felicitări şi din partea unor mai sportivi ai României. Ana Maria Brânză, Camelia Potec, Nicu Vlad i-au transmis Simonei toată consideraţia lor. Andra a ridicat tribunele în picioare şi a intonat imnul României.
Pe stadion sunt prezenţi, printre alţii, Gheorghe Hagi, Ion Ţiriac, Daniel Dobre, Gabriela Szabo, Mihai Leu, Elisabeta Lipă şi Gică Popescu.

„E seara noastră, nu doar a mea. Le mulţumesc tuturor care mi-au transmis mesajele video. E o onoare să fiu aici. O parte din acest trofeu îl dedic mamei mele, a fost visul ei să câştig la Wimbledon. Mulţumesc familiei, tuturor antrenorilor…de la patru ani şi jumătate am avut cei mai antrenori, fiecare a pus o cărămidă carierei mele. Îi mulţumesc lui Ilie Năstase şi domnului Ţiriac, sfaturile sale sunt foarte importante. Mulţumesc României, sper să trăiesc aici toată viaţa”, a spus Halep.

Ion Ţiriac a făcut o radiografie completă a meciului în care Simona Halep a strălucit în faţa Serenei Williams. Campioana de la Wimbledon a încercat să retrăiască, împreună cu toţi fanii ei, fiecare moment al partidei. Simona şi-a amintit că înainte de ultima minge s-a uitat la Ion Ţiriac. ” Nu m-am gândit că voi câştiga. Nu-mi venea să cred. Dar era adevărat”, a spus Simona.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS