19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Adrian Iencsi, noul antrenor al Universităţii II Craiova (update)

Fotbal / Adrian Iencsi, noul antrenor al Universităţii II Craiova (update)

Așa cum anunța GdS în exclusivitate în urmă cu câteva zile, Universitatea II Craiova a fost preluată de Adrian Iencsi, în timp ce fostul tehnician Dragoș Bon va prelua grupa de juniori sub 17 ani. Iencsi s-a consultat deja cu strategul primei echipe și în funcție de cum va arătat lotul la final i se va trasa și un obiectiv, dar oficialii olteni nu ascund faptul că și-ar dori ca „satelitul“ să promoveze în Liga a II-a în sezonul următor.

„Am făcut o ședință cu el (Adrian Iencsi – n.r.). Cunosc mult mai bine decât el lotul și tot ce se întâmplă acolo ca organizare și o să încercăm să-l integrăm cât mai repede, pentru că avem nevoie de toți jucătorii de la Centru. Toți sunt foarte importanți, iar Iencsi este o verigă din ceea ce se întâmplă acolo. Cu siguranță că ne gândim la promovarea satelitului în Liga a II-a. Am mai avut o șansă acum doi ani, dar nu a fost obiectivul acesta. În funcție de lotul pe care-l vom avea o să stabilim și un obiectiv realizabil. Nu poți să-ți impui un obiectiv și să nu fie compatibil cu ceea ce se întâmplă real“, a declarat Corneliu Papură.

Se caută secunzi

Contactat de GdS, managerul Centrului de Copii şi Juniori, Dragoş Stăvaru, a subliniat ideea că Iencsi are ca obiectiv promovarea şi că până săptămâna viitoare îşi va numi şi secunzii.

„Da, Adrian Iencsi are ca obiectiv promovarea în Liga a II-a. Momentan a fost ajutat la antrenamente de Nelu Petrişor, antrenorul formaţiei Under 19 a clubului, dar în curând vom stabili şi secunzii. Iencsi a venit cu nişte propuneri şi noi încercăm să le rezolvăm favorabil, dar dacă nu vom reuşi, vom numi secund pe cineva din interiorul clubului“, a declarat Dragoş Stăvaru, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS