Acasă Sport Fotbal / Adrian Iencsi, noul antrenor al Universităţii II Craiova (update)

Fotbal / Adrian Iencsi, noul antrenor al Universităţii II Craiova (update)

-

Așa cum anunța GdS în exclusivitate în urmă cu câteva zile, Universitatea II Craiova a fost preluată de Adrian Iencsi, în timp ce fostul tehnician Dragoș Bon va prelua grupa de juniori sub 17 ani. Iencsi s-a consultat deja cu strategul primei echipe și în funcție de cum va arătat lotul la final i se va trasa și un obiectiv, dar oficialii olteni nu ascund faptul că și-ar dori ca „satelitul“ să promoveze în Liga a II-a în sezonul următor.

„Am făcut o ședință cu el (Adrian Iencsi – n.r.). Cunosc mult mai bine decât el lotul și tot ce se întâmplă acolo ca organizare și o să încercăm să-l integrăm cât mai repede, pentru că avem nevoie de toți jucătorii de la Centru. Toți sunt foarte importanți, iar Iencsi este o verigă din ceea ce se întâmplă acolo. Cu siguranță că ne gândim la promovarea satelitului în Liga a II-a. Am mai avut o șansă acum doi ani, dar nu a fost obiectivul acesta. În funcție de lotul pe care-l vom avea o să stabilim și un obiectiv realizabil. Nu poți să-ți impui un obiectiv și să nu fie compatibil cu ceea ce se întâmplă real“, a declarat Corneliu Papură.

Se caută secunzi

Contactat de GdS, managerul Centrului de Copii şi Juniori, Dragoş Stăvaru, a subliniat ideea că Iencsi are ca obiectiv promovarea şi că până săptămâna viitoare îşi va numi şi secunzii.

„Da, Adrian Iencsi are ca obiectiv promovarea în Liga a II-a. Momentan a fost ajutat la antrenamente de Nelu Petrişor, antrenorul formaţiei Under 19 a clubului, dar în curând vom stabili şi secunzii. Iencsi a venit cu nişte propuneri şi noi încercăm să le rezolvăm favorabil, dar dacă nu vom reuşi, vom numi secund pe cineva din interiorul clubului“, a declarat Dragoş Stăvaru, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

Oltenii nu se mai aruncă să contracteze credite bancare haotic

În Oltenia, situaţia pe judeţe diferă, în ceea ce priveşte creditele contractate pe final de 2019. În unele judeţe au fost contractate sume mai mari sub forma împrumuturilor. În altele, a scăzut semnificativ valoarea totală a împrumuturilor. Un specialist spune că populaţia şi firmele nu se mai hazardează să împrumute oricum şi oricând credite de la bănci.