Acasă Sport Mats Wilander: "Dacă Serena servește bine, va fi foarte greu pentru Halep"

Mats Wilander: „Dacă Serena servește bine, va fi foarte greu pentru Halep”

-

Wimbledon găzduiește, sâmbătă, finala dintre Simona Halep și Serena Williams. Acestea vor juca ultimul meci și se vor lupta pentru marele trofeu.

Fostul campion suedez Mats Wilander a vorbit la Eurosport despre marea finală de pe tabloul feminin de la Wimbledon, informează hotnews.ro. Wilander le apreciază pe amândouă, dar are mai multă încredere în Serena.

Va fi un meci foarte tare cu Simona Halep. Serena Williams și-a ridicat foarte mult nivelul în ultima perioadă. Ambele joacă din ce în ce mai bine. Va fi însă complet diferit în finală. De ce? Halep nu va mai dicta punctele sâmbătă. Dacă Serena servește bine, va fi foarte greu. Cred că Serena va ataca foarte mult serviciul secund al Simonei. 

Până la calificarea în finala de la Wimbledon, Simona Halep a pierdut un singur set, împotriva Mihaelei Buzărnescu. Câştigătoarea Wimbledon-ului va încasa 2,35 milioane de lire sterline (2,6 milioane de euro) şi 2.000 de puncte WTA.

Serena Williams vs Simona Halep va fi în direct, sâmbătă, pe Eurosport de la ora 16:00. 

Autor: Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Luaţi o hotărâre care vă determină să vă schimbaţi programul. O persoană apropiată v-ar putea solicita sprijinul într-o chestiune de sănătate....