12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis de masă / Anghel Patrick, medaliat cu aur la Top 12 juniori III

Tenis de masă / Anghel Patrick, medaliat cu aur la Top 12 juniori III

CSS Craiova are un nou motiv să se mândrească cu tânărul jucător de tenis de masă Patrick Anghel. În weekendul trecut, la Zalău, a avut loc competiția Top 12 la categoria juniori III (11- 12 ani), la startul căreia s-au aflat primii 12 sportivi, băieți și fete, din clasamentul naţional.

Patrick a avut o evoluţie foarte bună câştigând 10 meciuri din cele 11 jucate, după cum urmează: 3-1 cu Cristian Podar (LPS Bistrița), 3-2 cu Rareș Cueșdean (LTNM Tg. Secuiesc), 3-0 cu Adam Marton (LTNM Tg. Secuiesc), 3-1 cu Sebastian Pribeagu (LTNM Tg. Secuiesc), 3-0 cu Andrei Dumitrescu (Farul Contanţa), 3-1 cu Vlad Sima (Dunărea Giurgiu), 3-0 cu Andrei Vitan (Dunărea Giurgiu), 3-0 cu Igor Postolache (CSS Slatina), 3-0 cu Kocsis Canea (LTNM Tg. Secuiesc) şi 3-0 cu Andrei Vîrtopeanu (CSTA Bucucureşti). Singurul rezultat nefast a fost cu Andrei Miroiu, jucătorul lui CSM Buzău impunându-se cu 3-2.

Rezultatele înregistrate de Patrick Anghel la Top 12 l-au mulţumit pe deplin pe antrenorul său, Liviu Nicoli, care a punctat că din acest moment vor începe pregătirile pentru Campionatul European de la Strasbourg.

„Acest rezultat confirmă faptul că Patrick este un sportiv serios, inteligent şi disciplinat, dornic să facă performanță. În acest an a fost pe podium la toate competițiile la care a participat, atât pe plan intern, cât şi internaţional. Urmează să ne pregătim intens pentru a avea o evoluţie cât mai bună la Campionatul European de la Strasbourg din luna august, unde Patrick va participa, fiind componentul lotului național de minicadeţi“, a declarat Liviu Nicoli, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS