5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM „U“ Craiova, la primul joc cu Timişoara din play-off

SCM „U“ Craiova, la primul joc cu Timişoara din play-off

Baschetbaliştii de la SCM „U“ Craiova susţin astăzi, de la ora 18.30, primul meci de pe teren propriu cu SCM Timişoara, contând pentru play-off-ul Ligii Naţionale. Băieţii lui Aco Todorov stau bine la capitolul moral şi mizează pe aportul publicului în tentativa de a încheia înfruntarea cu bănăţenii rapid, şi astfel să acceadă în faza semifinalelor.
„Ne dorim să încheiem din trei meciuri această fază a competiţiei cu Timişoara şi să trecem în următoarea cu un moral foarte bun. Play-off-ul este întotdeauna diferit faţă de prima parte a campionatului şi de Top 6, se joacă alt baschet, iar în ultimul meci cu ei ne-am învăţat lecţia şi nu vom mai aborda această echipă superficial. Vom intra din primul minut doar cu gândul să câştigăm“, a declarat Amedeo Casale. „Cunoaştem adversarii foarte bine, am jucat deja de patru ori împreună până acum şi ştim că trebuie să dăm totul şi să punem inimă în ceea ce facem. Victoriile vin când joci în echipă, nu individual, iar un lucru îl ştiu foarte bine: noi suntem o echipă. Cred în această echipă şi tot ce vreau să mai spun este să veniţi la sală să susţineţi echipa noastră. Hai Craiova!“, a spus la rândul său Igor Mijajlovic.
Cea de-a doua partidă cu SCM Timişoara are loc vineri, de la ora 18.30, apoi vor urma bătăliile de pe Bega, iar dacă persistă egalitatea, atunci se va apela la cel de-al cincilea joc, ce ar fi găzduit de Polivalenta din Bănie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS