17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO minoră de 14 ani a reclamat că a fost violată de tatăl său. Poliția anchetează cazul de aproape un an

O minoră de 14 ani a reclamat că a fost violată de tatăl său. Poliția anchetează cazul de aproape un an

Polițiștii din Olt anchetează de aproape un an un dosar de viol în care o minoră de 14 ani a reclamat că a fost agresată sexual de tatăl său de 36 de ani. Fapta a fost reclamată după un an de la presupusa ei comitere.

„La data de 15 iulie 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către o minoră, în vârstă de 14 ani, din comuna Sprâncenata, județul Olt, cu privire la faptul că, în cursul anului 2022, în timp ce se afla în Austria, ar fi fost violată și agresată sexual de către tatăl său, în vârstă de 36 de ani.

Având în vedere aspectele sesizate, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și agresiune sexuală, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale.

De asemenea, după completarea formularului de evaluare a riscului privind violența domestică, împotriva bărbatului, polițiștii au emis și un ordin de protecție provizoriu”, se arată într-o informare a IPJ Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS