18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO fetiță de 4 ani și bunica ei au murit după ce ar fi mâncat peşte

O fetiță de 4 ani și bunica ei au murit după ce ar fi mâncat peşte

O fetiță de 4 ani și bunica ei, dintr-o localitate din județul Călărași, au murit după ce ar fi mâncat peşte pregătit în ziua de Florii.

Și bunicul fetiței este internat în stare gravă la spital. Autoritățile au deschis o anchetă și au ridicat probe atât de la magazinul de unde a fost cumpărat peștele, cât și din locuința familiei, potrivit stirileprotv.ro.

Copila de 4 ani s-ar fi simțit rău încă de duminică seară

Copila de 4 ani s-ar fi simțit rău încă de duminică seară. Luni dimineață familia a chemat ambulanța. La sosirea echipajului fetița era deja în stop cardio-respirator, prin urmare au început imediat manevrele de resuscitare.

Ulterior a fost chemată o altă ambulanță cu medic din Călărași, fetița fiind transportată de urgență la Spitalul Județean Călărași. În tot acest timp au fost continuate maneverele de resuscitare, însă, din păcate, fără succes. Medicii spun că după aproape două ore de resuscitare au fost nevoiți să constate decesul.

Și bunicii copilei s-au simțit rău

Și bunicii copilei s-au simțit rău. Aceștia au fost transportați la spitalul din Oltenița. Din păcate medicii nu au mai putut să facă nimic pentru bunica fetiței.

Bunicul este în continuare internat în secția de terapie intensivă, iar medicii fac tot posibilul să-i salveze viața.

Autoritățile au deschis o anchetă și au fost ridicate probe

Localnicii spun că de vină ar fi peștele pe care l-au consumat în ziua de Florii. Autoritățile au deschis o anchetă și au fost ridicate probe atât de la magazinul de unde a fost cumpărat peștele, dar și din frigiderul familiei.

Din primele informații se pare că inspectorii au găsit în frigiderul familiei, pe lângă peștele și alte produse care au fost pregătite atunci la grătar, și mezeluri expirate.

Concluziile anchetei vor fi stabilite după ce vor fi analizate toate probele și în urma necropsiilor.

Citește şi: Autoritățile au deschis o anchetă și au fost ridicate probe

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS