Acasă Sport Tenis / Franţa - România, scor 1-2, în Fed Cup

Tenis / Franţa – România, scor 1-2, în Fed Cup

-

Tenismena Simona Halep a câştigat şi al doilea meci din ziua a doua din semifinalele Fed Cup, după un meci dramatic în faţa jucătoarei Carolina Garcia. Fostul lider mondial s-a impus astăzi în trei seturi, 6-7, 6-3, 6-4, după trei ore de joc.
Franţa şi România au încheiat la egalitate, 1-1, prima zi a semifinalei Fed Cup disputate la Rouen. Simona Halep a adus primul punct României, iar Caroline Garcia, prima rachetă a gazdelor, a răspuns cu punct pentru echipa lui Julien Benneteau. Partida s-a reluat, astăzi, cu duelul direct al celor două, notează Mediafax.
Caroline Garcia a început hotărâtă meciul şi şi-a adjudecat primul game al partidei. Franţuzoaica a câştigat patru game-uri consecutive, dar Simona Halep a pus punct seriei reuşite de Garcia şi a câştigat primul ei game cu un re-break. Fostul lider mondial a egalat-o pe adversara sa, 4-4 la game-uri. Cele două au ajuns la tie-break, iar Caroline Garcia s-a impus. Simona Halep a suferit şi o uşoară accindentare, a alunecat pe zgură şi s-a lovit la mână, dând cu racheta de pământ de nervi. Primul set a fost adjudecat de franţuzoaică cu 7-6.
În setul secund Simona a câştigat trei game-uri la rând, însă Caroline Garcia a egalat-o, 3-3. Halep s-a impus în următoarele trei game-uri şi a câştigat setul, scor 6-3.
Setul trei a fost unul foarte disputat, care a durat nu mai puţin de 59 de minute. Caroline Garcia şi Simona Halep şi-au împărţit game-urile, până la 5-4 când Simona nu a mai lăsat-o pe franţuzoiacă şi a câştigat şi ultimul game şi a închis meciul la 6-4.
În meciul al doilea al zilei, Irina Begu îi va lua locul Mihaelei Buzărnescu în lupta cu franţuzoiacele pentru calificarea în finala Fed Cup.

ȘTIRI VIDEO GdS

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume, datorită simetriei sale faciale, analizată cu ajutorul unei formule matematice preluate de la grecii antici, surclasând artiste precum Beyoncé, Amber Heard, Ariana Grande, Kate Moss și Cara Delevingne, potrivit mirror.co.uk.