10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAntrenament cu „victime“ pe „Aripile“

Antrenament cu „victime“ pe „Aripile“

Universitatea II Craiova a început seria partidelor amicale. „Satelitul“ s-a impus foarte categoric, scor 16-0 (7-0), în partida susținută sâmbătă, pe stadionul „Aripile“, în fața formației Juventus Bascov, penultima clasată în Liga a IV-a Argeș.
De menționat că terenul sintetic de la Aeroport a fost acoperit cu zăpadă.
Golurile alb-albaștrilor au fost marcate de Radu Bîrzan (’8, ’50, ’63), Alex Vulpe (’18, ’30, ’37, ’41), Ștefan Baiaram (’28, ’34), Ionuț Ileana (’47, ’65, ’74, ’82), Adrian Nichifor (’52), Alex Trașcă (’61), Ionuț Mitran (’67). Deși nu s-a numărat printre cei cu patru goluri, reușind doar trei, Radu Bîrzan a fost de departe unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, el având foarte multe assisturi și multe acțiuni frumoase.
De remarcat că în formula de start a „satelitului“ s-a regăsit și fundașul Hrvoje Spajiha, care a jucat impecabil, în timp ce atacantul Dominik Glavina a urmărit meciul de pe margine.
Antrenorul Universității II Craiova, Dragoș Bon, a început meciul cu următorii jucători: Manea – Albăstroiu, Cosmin Dobre, Spahija, Florin Ispas – Țoiu, Puțaru – Vulpe, Bîrzan, Baiaram – Albert Ispas. În partea secundă au mai intrat: Nedieanu – Constantinescu, Mitran, Pătulea, Neagu, A. Dobre, Trașcă, Ileana, Nichifor.

Bon: Apreciez pofta de fotbal şi de goluri

La finalul jocului, Dragoș Bon a apreciat pofta de fotbal a alb-albaștrilor și faptul că nu au existat accidentați.

„A fost doar un joc amical, primul din acest an. A fost un antrenament bun, păcat că terenul a fost acoperit cu zăpadă și nu ne-am desfășurat jocul în condiții normale. Băieții au reacționat bine, s-au adaptat, au avut poftă de fotbal, au marcat de multe ori și de aceea consider că a fost un antrenament reușit. Nu mă așteptam la un astfel de rezultat, dar nu mă interesa foarte tare rezultatul, însă sunt fericit că băieții au fost atenți la finalizare și au materializat fazele pe care și le-au creat. Sunt foarte bucuros că nu au apărut accidentări. Radu a confirmat că este un jucător de valoare, este un plus pentru noi că a revenit și sper să fie serios, sănătos și să urce rapid la prima echipă“, a spus antrenorul Dragoș Bon, pentru GdS.

„Vreau să demonstrez că sunt un jucător de prima echipă“

La rândul său, Radu Bîrzan a afirmat că se simte excelent în Bănie și vrea să urce cu „satelitul“ în clasament, dar să facă și pasul la prima echipă a Universității.

„Mă simt bine, ca acasă. Întotdeauna mi-am dorit să joc aici și de asta m-am întors și vreau să rămân, să demonstrez că sunt un un jucător de prima echipă în cel mai scurt timp. Nu am mai jucat 90 de minute de foarte mult timp, dar a fost ok, cred că am făcut un meci bun. A fost un meci amical reușit, nu am primit gol, ceea ce e bine pentru moralul nostru și sunt bucuros că am prestat un joc bun pe un teren acoperit cu zăpadă. Avem un lot bun, putem să facem o treabă frumoasă și putem urca mult în clasament. Cred că o să punem probleme multor echipe“, a declarat Radu Bîrzan, pentru GdS.

Următorul test va fi tot cu Juventus Bascov, dar în deplasare, returul fiind programat sâmbătă, 2 februarie, de la ora 11.00, pe terenul sintetic de la Bradu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS