Acasă Sport Tenis / Sorana Cîrstea a ieșit de la dublu la Shenzhen

Tenis / Sorana Cîrstea a ieșit de la dublu la Shenzhen

-

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea şi letona Jelena Ostapenko au fost învinse cu 6-4, 7-6 (8) de cuplul Ying-Ying Duan (China)/Renata Voracova (Cehia), luni, în prima rundă a probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 750.000 de dolari, informează Agerpres. Cîrstea şi Ostapenko vor primi 2.031 dolari şi un punct WTA la dublu.

Tot la dublu, Irina Begu va face cuplu cu chinezoaica Saisai Zheng, urmând să joace în primul tur contra perechii chineze Yafan Wang/Shuai Zhang. Irina Maria Bara şi Oksana Kalaşinkova (Georgia) vor juca în sferturi contra favoritelor numărul doi, chinezoaicele Shuai Peng/Zhaoxuan Yang.
Pe tabloul de simplu de la Shenzhen au rămas două românce: Monica Niculescu (venită din calificări) o va înfrunta pe letona Jelena Ostapenko, a patra favorită, în primul tur, iar Sorana Cîrstea o va întâlni în optimi pe franţuzoaica Pauline Parmentier.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Persoana iubită sau copiii vă solicită ajutor material. De aici se pot isca foarte uşor controverse, discuţii aprinse şi chiar conflicte...