21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO Filiaşi a cooptat patru jucători de la FCU (Update)

CSO Filiaşi a cooptat patru jucători de la FCU (Update)

Formaţia CSO Filiaşi a început în forţă campania de transferuri, semn că mai-marii clubului vor să le ofere locuitorilor oraşului un fotbal de calitate, ştiut fiind faptul că din retur echipa va reveni pe stadionul său. Astfel, preşedintele Florin Spânu (foto) şi omologii săi de la FCU Craiova au ajuns la un acord privind împrumutul până la vară al fundaşului lateral Sabin Lupu, vărul căpitanului Aurel Lupu, şi al mijlocaşului central Alexandru Armăşelu. De asemenea, s-a obţinut transferul definitiv al mijlocaşului Claudiu Ştefan, un produs al Academiei „Gică Popescu“, ce a mai evoluat în Liga a II-a la CSM Reşiţa şi CSM Vâlcea. În privinţa celorlalţi doi, Sabin Lupu a mai jucat la Gaz Metan Mediaş şi AFC Hermannstadt şi este originar din Fratoştiţa, în timp ce Alex Armăşelu a petrecut câţiva ani în Centrul de Copii şi Juniori al Universităţii Craiova.

„Am reuşit să aducem trei fotbalişti buni, care ne vor ajuta foarte mult în retur. Nu vom face foarte multe transferuri în această iarnă, pentru că noi avem încredere în lotul actual, dar dacă o să avem posibilitatea să mai aducem unul-doi juniori cu reale calităţi o să completăm lotul“, a declarat preşedintele CSO Filiaşi, Florin Spânu, pentru GdS.

Update: Conducerea CSO Filiaşi a obţinut astăzi şi transferul lui Cosmin Calu de la FCU. Fotbalistul originar din Melineşti a mai jucat la gruparea din Filiaşi în sezonul trecut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS