3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLică şi ai lui continuă să surprindă

Lică şi ai lui continuă să surprindă

Voleibaliştii de la SCM „U“ Craiova au rămas neînvinşi în Divizia A1 şi după etapa a şasea, deşi au avut în faţă un adversar de mare calibru, mai bine cotat: CSM Bucureşti. Elevii lui Dănuţ Pascu au făcut un meci excelent sâmbătă în Sala Polivalentă din Bănie şi s-au impus categoric, scor 3-0 (25-18, 25-22, 25-21), şi continuă lupta pentru primul loc cu Municipal Zalău.
Antrenorul Dănuţ Pascu a mizat în acest meci pe următorii jucători: Halilovic, Lică, Milivojevic, Imhoff, Sestan, Olteanu, Majstorovic, Lupu.

„Ne-am prezentat la meci în cea mai bună formă“

La finanul întâlnirii, căpitanul Craiovei, Laurenţiu Lică, a afirmat că este foarte fericit pentru succesul înregistrat şi a explicat care a fost momentul cheie al meciului cu CSM Bucureşti.

„Să ştiţi că toată săptămâna ne-am pregătit cu grijă, am avut şi mici probleme de sănătate, dar am reuşit să trecem peste ele şi ne-am prezentat la meci în cea mai bună formă. CSM Bucureşti a arătat de ce este în stare mai ales în setul trei, când a fost lângă noi şi dacă nu eram atenţi puteam să pierdem setul şi nu se ştie niciodată în volei cum se întoarce scorul de la 2-0, la 2-3. Eu sunt foarte fericit. Este o victorie mare pentru noi şi cred că s-a văzut şi bucuria de după terminarea meciului. Nu mă aşteptam să fie o victorie scurtă. Atunci când pleci la luptă cu o astfel de echipă nu poți să ştii cum decurge jocul. Am fost concentraţi pe toată durata partidei şi mă bucur enorm de reuşită. Sper să continuăm tot aşa. Ne menţinem fără înfrângere, suntem bucuroşi că suntem şi pe locul întâi şi vom încerca să menţinem nivelul de joc foarte ridicat. Au trecut şase etape, suntem neînvinşi până în momentul de faţă, dar putem vorbi despre şansele noastre la campionat doar atunci când vom începe play-off-ul în cea mai bună formă. Mai sunt multe etape până atunci, avem şi o pauză mare de sărbători şi trebuie să avem grijă cum o gestionăm. Vreau să mulţumesc oamenilor care au venit în tribune, ne-au încurajat şi am simţit căldura lor“, a declarat Laurenţiu Lică.

Pascu: Am luptat pentru fiecare punct

La rândul său, tehnicianul echipei SCM „U“ Craiova, Dănuţ Pascu, a recunoscut că nu i-a fost deloc uşor pe margine, dar că se bucură pentru victorie.

„În ciuda aparenţelor, eu consider că a fost un meci greu pentru noi. Am luptat pentru fiecare punct, am luptat pentru victorie şi ea a venit şi ne bucură enorm. CSM Bucureşti este o echipă periculoasă, care, dacă o laşi să joace, are multe reuşite, nu te mai înţelegi cu adversarii, dar eu zic că băieţii mei, când au simţit că situaţia este dificilă, s-au mobilizat, s-au concentrat la fiecare minge şi în final am câştigat trei puncte, aşa cum ne-am propus. Nu mă gândesc la campionat, mai sunt multe meciuri de jucat. Trebuie să avem răbdare. E un început bun, dar important este finalul“, a declarat Dănuţ Pascu.

Acesta a vorbit şi despre partida viitoare, din deplasare: „Cu Dinamo vom juca luni, 26 noiembrie, şi este un alt meci tare. Dinamo a demonstrat până acum că este o echipă care a făcut achiziţii bune în această vară, care este greu de învins, dar, ca şi până acum, ne propunem să facem un joc bun, exact şi sperăm să facem o treabă bună acolo“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS