12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Comisia de Disciplină a anunţat deciziile luate în cazul lui Mitriţă şi Martic

Fotbal / Comisia de Disciplină a anunţat deciziile luate în cazul lui Mitriţă şi Martic

Comisia de Disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a analizat astăzi modul cum au fost luate cartonaşele roşii de către căpitanul Universităţii Craiova, Alexandru Mitriţă, şi mijlocaşul Ivan Martic în timpul jocului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din cadrul etapei a 15-a a Ligii I, încheiat la egalitate, scor 1-1, pe stadionul „Ion Oblemenco“, şi a anunţat pe site-ul forului măsurile luate.

„În baza art. 63.1.g + art.63.2.1 din RD, se sancționează jucătorii Alexandru Mitriță și Ivan Martici (U Craiova) cu suspendare pentru câte un joc și penalitate sportivă de câte 740 lei (termen limită de plată 21 noiembrie)“, se precizează într-un comunicat al LPF.

Dacă în cazul lui Martic nu erau dubii privind „pedeapsa“, la Mitriţă au fost discuţii pe tema împingerii portarului Csongor Fejer, care a amplificat totul, căzând şi insinunând că a fost lovit cu pumnul de căpitanul Ştiinţei, dar se pare că membrii comisiei nu au gustat teatrul jucătorului lui Sepsi.
Astfel, Alex Mitriţă şi Ivan Martic vor absenta la meciul de la Botoşani, programat luni, 26 noiembrie, de la ora 20.30. Antrenorul Devis Mangia se va putea baza pe cei doi fotbalişti începând cu disputa din etapa a 17-a, de pe teren propriu, cu Dunărea Călăraşi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS