Acasă Sport Doljenii joacă în meciuri de care pe care

Doljenii joacă în meciuri de care pe care

-

Etapa a 11-a de la Liga a III-a, seria 3, programează partide foarte interesante, cel puţin pentru reprezentantele Doljului.
Astfel, vineri, de la ora 14.00, pe stadionul „Extensiv“ se vor întâlni formaţiile Universitatea II Craiova şi FCU Craiova, iar rivalităţile arhicunoscute au determinat organizatorii să ia măsuri exact ca la jocurile de pe prima scenă a ţării pentru buna desfăşurare a evenimentului. Tensiunea pare să nu fie resimţită de antrenorul „satelitului“ Ştiinţei, Dragoş Bon, care consideră că acest meci nu este deloc special pentru el şi elevii săi.

„Pentru noi e un joc normal, de campionat. Trebuie să jucăm, să ne menţinem ritmul pe care l-am avut la Braşov şi să ne câştigăm punctele de acasă. Tot timpul ne-am impus mai greu pe teren propriu decât în deplasare şi trebuie să reglăm acest aspect. Mă bucur că am câştigat la Braşov, că am făcut-o de o manieră categorică, şi sper să continuăm să creştem şi să ne consolidăm poziţia cu cele mai multe goluri marcate din serie, 26. Avem cel mai bun atac şi sperăm să ni-l îmbunătăţim şi după jocul de mâine (vineri – n.r.). Lotul va fi cam acelaşi de la Braşov, mai puţin Glavina, care s-a accidentat, a suferit o ruptură musculară din câte am înţeles. Sper să fie un meci frumos, fără evenimente neplăcute“, a declarat Dragoş Bon, pentru GdS.

Partida de pe „Extensiv“ va fi arbitrată de Constantin Alin Olaru (Vâlcea), ajutat de Alexandru Mihăilă (Vâlcea) şi Adrian Bogdan Banu (Ploieşti). Observatori au fost delegaţi Luis Moisescu (Severin) şi Călin Marius Orbonaş (Ilia).

Filieşenii n-au decât varianta victoriei

A treia reprezentantă a Doljului, CSO Filiaşi, întâlneşte tot vineri, de la ora 14.00, pe stadionul „Chimia“ din Işalniţa, pe FC Voluntari II, o echipă care şi-a câştigat respectul în acest sezon prin meciurile foarte bune făcute în deplasare. Fără victorie de trei etape, formaţia antrenată de Mugur Guşatu este obligată să rupă şirul insucceselor.

„Sunt convins că vom reuşi să câştigăm. Jucătorii sunt motivaţi, sunt conştienţi asupra faptului că avem deja trei înfrângeri consecutive şi, Doamne fereşte!, dacă ni se întâmplă şi a patra, deja pierdem plutonul fruntaş şi ar fi foarte greu să ne mai revenim şi să ne îndeplinim obiectivul, acela de a ne clasa în primele şase echipe. Nu avem probleme de lot şi avem aşteptări mari“, a declarat preşedintele lui CSO Filiaşi, Florin Spânu, pentru GdS.

Partida de pe „Chimia“ va fi arbitrată de centralul Valentin Porumbel (Olteniţa), ajutat de asistenţii Alexandru Bodolan şi Mihaela Țepușă (ambii din Bucureşti). Observatori au fost desemnaţi Cătălin Barbu (Piteşti), respectiv Ioan Filip (Slatina).

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.