11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFilieşenii vor să spele ruşinea cu Bradu în meciul cu Braşovul

Filieşenii vor să spele ruşinea cu Bradu în meciul cu Braşovul

Formaţia CSO Filiaşi a dezamăgit profund la finalul săptămânii trecute, când a pierdut cu 3-1 pe terenul formaţiei Atletic Bradu, atunci aflată pe penultimul loc. Jucătorii lui Mugur Guşatu au irosit astfel şansa de a bifa al şaselea succes consecutiv, de a urca pe primul loc în Liga a III-a, seria 3, dar şi o primă consistentă, acestea fiind motivele pentru care nu au uitat nici acum eşecul din runda a 8-a. Pentru CSO Filiaşi (locul cinci) urmează un meci extrem de dificil în compania grupării ACS SR Municipal Braşov, una dintre contracandidatele la promovare, echipă care are acelaşi număr de puncte, 16, dar ocupă locul patru graţie golaverajului un pic mai bun: 10-6, respectiv 12-9. Confruntarea are loc mâine, de la ora 15.00, pe stadionul „Chimia“ din Işalniţa, iar jucătorii doljeni sunt foarte motivaţi să-l câştige.
„Nu mă aşteptam să pierdem la Bradu, mai ales că am condus cu 1-0 la pauză. În repriza a doua, ne-am creat ocazii, dar nu le-am materializat cu gol, iar ei ne-au prins pe contraatac şi am primit două goluri. Cât despre penaltiul dat gazdelor, din care ne-au egalat, cred că Nedieanu nu are nicio vină şi a fost acordat prea uşor. Cred că această înfrângere este cauzată de neatenţie şi de lipsa de experienţă a juniorilor. Trebuie să trecem peste şi să privim cu încredere înainte, chiar dacă ne aşteaptă un joc greu cu Municipal Braşov. Ne dorim mult victoria, pentru că trebuie să rămânem sus în clasament“, a declarat mijlocaşul Fabian Cruşoveanu (foto), pentru GdS.
„Cred că ne-am crezut învingători prea devreme, prin prisma rezultatelor pe care le-am avut înainte şi a rezultatelor pe care le-au avut ei. Am văzut băieţii relaxaţi, iar fotbalul ne-a pedepsit. Au fost mai preocupaţi ca noi, mai dornici, iar noi timizi şi cu frică de fotbal. Ne pare rău că am pierdut, pentru că am irosit şi şansa să trecem pe primul loc. Sperăm să ne revanşăm în meciul de vineri, cu Braşovul. Trebuie să-l câştigăm neapărat, pentru că jucăm acasă şi nu avem voie să greşim dacă vrem să rămânem sus în clasament. Băieţii trebuie să înţeleagă că nu am realizat nimic că am luat 16 puncte şi am fost pe locul doi. Fără muncă şi sacrificiu la fiecare joc nu ajungem nicăieri“, a subliniat căpitanul Aurel Lupu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS