20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliştii de la SCM „U“ Craiova au meci greu în Capitală

Voleibaliştii de la SCM „U“ Craiova au meci greu în Capitală

Echipa masculină de volei a SCM „U“ Craiova va juca astăzi în faza I a Cupei României. Gruparea olteană întâlneşte de la ora 17.00, în Capitală, pe CSM Bucureşti, iar antrenorul Dănuţ Pascu îşi doreşte ca elevii săi să se prezinte mult mai bine decât la meciul cu Universitatea Cluj, din debutul Diviziei A1, câştigat duminică, pe teren propriu, cu 3-1.
„Ne aşteaptă un meci dificil, jucăm în deplasare şi întâlnim un adversar valoros. Cupa se desfăşoară anul acesta până în faza finală într-un singur tur, deci nu va mai fi meciul retur la Craiova, şi pot să promit că vom face tot posibilul să câştigăm la CSM. Sper ca echipa mea să aibă altă faţă decât în meciul cu Universitatea Cluj, să fim mai încrezători în noi“, a declarat antrenorul craiovenilor, Dănuţ Pascu, pentru GdS.
Şi jucătorul Ionuţ Teleleu s-a arătat optimist în privinţa calificării în faza următoare a Cupei: „Meciul cu CSM Bucureşti va fi mult mai greu decât cel cu U Cluj. Cei de la CSM au pretenţii mai mari în acest campionat, dar trebuie să mergem şi să abordăm meciul la victorie, deoarece ne dorim să accedem în final four-ul Cupei României“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS