14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDarren Cahill: Simona Halep este capabilă să câștige orice Grand Slam

Darren Cahill: Simona Halep este capabilă să câștige orice Grand Slam

Antrenorul Darren Cahill crede că Simona Halep poate câștigă oricare turneu de Grand Slam, indiferent de suprafață pe care se dispută. El spune că elevă să este sănătoasă și pregătită sută la sută pentru noul sezon, transmite news.ro, potrivit Hotnews. „Nu poți fi numărul 1 în lume și să ajungi în finale de Grand Slam fără a avea capacitatea de a câștigă un Grand Slam. Este o chestiune de a continuă să muncești din greu și de a face ceea ce trebuie zi de zi pentru a te pune într-o bună poziție. Dacă în trecut a avut unele accidentări și probleme de sănătate, acum este sută la sută pregătită și sănătoasă. Să-i ținem pumnii să rămână așa!”, a declarat Cahill, potrivit publicației The Nation.

„Joacă bine și este pregătită de start. Trebuie să fie curajoasă în momentele importante și să joace meciul fără să regrete ceea ce face. Sunt foarte încrezător și am o mare convingere că este capabilă de asta. Acum depinde de ea să gândească în același fel. Joacă bine pe iarbă și este o bună jucătoare pe terenuri rapide. Într-o competiție de două săptămâni, este capabilă să câștige oricare Grand Slam”, a adăugat antrenorul româncei.

Simona Halep (locul întâi WTA) a câștigat turneul demonstrativ de la Hua Hin, după ce a învins-o în finală pe Karolina Pliskova (4 WTA), scor 6-2, 6-3.

Noul sezon din circuitul profesionist îl va începe la Shenzhen, competiție care se va dispută în perioada 1-7 ianuarie 2018. Halep a câștigat turneul asiatic în 2015.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS