7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Memorialul „General Liviu Răducan“ a ajuns la ediția a treia. Update: s-a decis echipa câștigătoare!

Fotbal / Memorialul „General Liviu Răducan“ a ajuns la ediția a treia. Update: s-a decis echipa câștigătoare!

Pompierii doljeni intră din nou pe iarbă, urmând să participe vineri la ediția a treia a Memorialului „General Liviu Răducan“, dedicat fostului președinte al clubului de fotbal Prometeu Craiova. Competiția va fi găzduită, ca și până acum, de Baza Sportivă „Popeci“, iar la start se vor găsi șapte formații, după cum urmează: Sediul Inspectoratului Situații de Urgență, Detașamentul 1 de Pompieri Craiova, Detașamentul 2 de Pompieri Craiova, Detașamentul de Pompieri Calafat, Secția de Pompieri Craiova, Secția de Pompieri Băilești și Secția de Pompieri Segarcea. Se va juca în sistem eliminatoriu, iar programul partidelor se va stabili în jurul orei 9.00. Fiecare meci se va disputa pe parcursul a două reprize de 12 minute fiecare, primul fiind programat la ora 9.30, urmând ca festivitatea de premiere să aibă loc în jurul orei 12.00. Înaintea primului fluier va fi ținut un moment de reculegere în memoria fostului general, iar lovitura de începere o va da fiul lui Liviu Răducan, Bogdan, și nepotul Luca, sub privirile celorlalți membri ai familiei.
De menționat că trofeul Memorialului „General Liviu Răducan“ este transmisibil, iar în anii trecuți a poposit în vitrinele echipelor Sediul ISU (2015) și Secția de Pompieri Segarcea (2016).

Update: Trofeul a fost câștigat de Detașamentul 2 de Pompieri Craiova

În urma duelurilor foarte spectaculoase, trofeul Memorialului „General Liviu Răducan” a ajuns în vitrina pompierilor de la Detașamentul 2 Craiova. Podiumul a fost completat, în ordine, de Detașamentul 1 de Pompieri Craiova și Secția de Pompieri Băilești.

Iată rezultatele înregistrate: Detașamentul Calafat – Secția Băilești 1-4, Detașamentul 2 Craiova – Secția Segarcea 4-2, Detașamentul 1 Craiova – Secția de Pompieri Craiova 5-3; semifinale: Sediul ISU – Detașamentul 2 Craiova 3-4, Detașamentul 1 Craiova – Secția Băilești 6-5; finala mică: Secția Băilești – Sediul ISU 5-3, finala mare: Detașamentul 1 Craiova – Detașamentul 2 Craiova 1-5.

Lotul formației câștigătoare a fost compus din următorii: Mădălin Poenaru – Claudiu Sandu, Cătălin Crețu, Ionuț Rotaru, Omar Dumitrică, Gabriel Dumitrică, Alin Luță, Marius Mitrică, Alin Șerban, Mihai Păun.

„Le mulțumesc colegilor că nu l-au uitat pe tatăl meu și că au răspuns invitației de a participa la acest turneu, a cărui desfășurare a fost foarte frumoasă, la fel ca și în anii trecuți. Tatăl meu a iubit sportul și fotbalul în mod special, și a ținut foarte mult la cei care au jucat astăzi (vineri – n.r.) în memoria lui”, a declarat fiul lui Liviu Răducan, Bogdan, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS