7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Juniorii lui Bondrea și Bon continuă în Cupa României

Fotbal / Juniorii lui Bondrea și Bon continuă în Cupa României

Republicanii A și B de la Universitatea Craiova s-au calificat la pas în faza a doua din Cupa României.
Formația de juniori sub 19 ani a Universității Craiova s-a calificat ieri în optimile Cupei României, după ce s-a impus, scor 4-0, în 16-imi, pe terenul echipei similare a Academiei „Gică Popescu“. Golurile de la „Hanul Doctorului“ au fost marcate de Marian Șerban (‘5), Raoul Baicu (’51, ’64) și Adrian Nichifor (’87).

„GP“ Craiova: M. Udrea – C. Nițu, L. Ștefan, D. Tudor, M. Năzdrăvanu (’85, Bujor) – C. Lambu (’52, V. Cazan; ’72, R. Isuf), C. Toboș, G. Enache, L. Butoi (’63, Șt. Pîrvuleasa) – Gh. Preda, I. Zanfir. Antrenor: Gică Barbu.

Universitatea Craiova: An. Bobonete – M. Albăstroiu, R. Constantinescu (’39, R. Vlădulescu), I. Putaru, H. Vadasis – M. Șerban, An. Stăiculescu – Al. Vulpe (’87, S. Sima), A. Ciutică (’77, Al. Baciu), Ad. Nichifor – R. Baicu (’90, An. Dobre). Antrenor: Petrișor Bondrea.

Cartonașe galbene: Zanfir, Tudor / Stăiculescu, Ciutică, Baicu.

Au arbitrat: Omar Dumitrică – Cristian Daniel Pătraşcu, Daniela Constantinescu.

Pentru foto, click aici.

 

„Sperăm să ajungem cât mai sus“

 

Antrenorul formației alb-albastre, Petrișor Bondrea, a apreciat ardoarea cu care au evoluat elevii săi și a punctat că își dorește să ajungă foarte sus în Cupa României.
„De la preluarea echipei acum o lună și jumătate am avut suficient timp în cadrul lecțiilor de antrenament să lucrăm corect. Astăzi (ieri – n.r), în principal, atitudinea a fost cea mai importantă, iar victoria este grăitoare și concludentă. Cred că diferența reflectă cele petrecute pe teren. Aș vrea să menționez faptul că am folosit doar jucători născuți în 2000, fără juniori de 1999. Sper ca această victorie să le aducă un plus de moral băieților mei și în continuare să mențină nota de seriozitate și să încercăm împreună să progresăm. Pentru noi, fiecare joc este important, chiar dacă vorbim acum de Cupă, și sperăm să ajungem cât mai sus“, a declarat antrenorul alb-albaștrilor, Petrișor Bondrea, pentru GdS.
De partea cealaltă, tehnicianul „școlarilor“, Gică Barbu, a recunoscut că echipa sa nu a fost la un potențial maxim și că nu și-a dorit prea tare să continue în Cupa României din pricina lotului scăzut numeric.
„Adversarii și-au dorit mai mult victoria. Noi am venit după un joc greu cu Vâlcea și nu am putut să gestionăm mai bine acest duel din Cupă. Ne așteaptă sâmbătă un joc foarte greu cu Centrul Național Mureș și, trebuie să recunoaștem, ne concentrăm mai mult pe Liga Elitelor. În acest joc au fost ceva ambiții, iar arbitrul Omar Dumitrică a lăsat jocul puțin cam tare și am fost nevoit să fac schimbări, pentru că au început să mi se accidenteze jucătorii și noi nu avem un lot numeros ca să jucăm pe două fronturi. Aici s-a făcut și diferența“, a explicat Gică Barbu, pentru GdS.

 

Victorie fără probleme și la Slatina

 

O victorie la fel de concludentă a bifat-o ieri și echipa de juniori sub 17 ani a Universității Craiova, în deplasare, la CSS Slatina, în 16-imile Cupei. Trupa lui Dragoș Bon s-a impus cu 5-1, golurile alb-albaștrilor fiind marcate de Boștină (2), Cojocaru, Dobre și Rezeanu.
„A fost un meci controlat, chiar dacă echipa gazdă a fost arțăgoasă și s-a luptat pentru fiecare balon. Diferența a fost făcută de valoare“, a explicat antrenorul Dragoș Bon, pentru GdS.
Acesta a trimis pe teren următorul unsprezece: Preduț – Manea, Ionescu, Rezeanu, Tătulea – Cojocaru, Negrea, Dobre – Baiaram, Nițu, Boștină. Pe parcurs au mai fost introduși: A. Manea – Guță, Cristea, Nițuică, Simon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS