12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Alb-albaștrii vor juca în Cupă cu Afumați pe stadionul din Berceni

Fotbal / Alb-albaștrii vor juca în Cupă cu Afumați pe stadionul din Berceni

Oficialii clubului CS Afumați au emis astăzi un comunicat în care anunță că jocul cu Universitatea Craiova, din optimile Cupei României, se va desfășura marți, 28 noiembrie, de la ora 18.00, pe stadionul din Berceni, întrucât propria bază sportivă nu deține instalație de nocturnă.

„Federația Română de Fotbal și televiziunile care dețin drepturile de transmitere a partidelor din optimile Cupei României au stabilit programul jocurilor în urma cărora se vor decide cele opt echipe calificate în sferturile de finală ale competiției. Regulamentul prevede ca partidele din optimile și sferturile Cupei României să se dispute în sistem eliminatoriu, pe terenul echipei de categorie inferioară, astfel că CS Afumați este clubul căruia îi revine responsabilitatea organizării întâlnirii cu CS Universitatea Craiova. Dat fiind interesul ridicat față de duelul CS Afumați vs CS Universitatea Craiova, FRF și televiziunile au decis ca partida să se dispute în nocturnă, marți, 28 noiembrie, cu începere de la ora 18.00. Stadionul din Afumați nu dispune de instalație de nocturnă, iar regulamentul prevede ca într-o astfel de situație meciul să fie organizat pe o arenă din cea mai apropiată localitate care dispune de o astfel de facilitate. Astfel, pentru a permite cât mai multor suporteri afumățeni să poată asista din tribune la superduelul cu CS Universitatea Craiova din optimile Cupei, conducerea clubului și cea a primăriei comunei Afumați au ales ca loc de desfășurare a partidei stadionul din comuna Berceni, care beneficiază de nocturnă și de o suprafață de joc impecabilă”, se arată în comunicatul celor de la CS Afumați.

Iată programul complet al jocurilor din optimile de finală ale Cupei României: marți, 28 noiembrie – ora 14.00: Unirea Slobozia – Poli Iaşi, ora 18.00: CS Afumaţi – Universitatea Craiova, ora 21.00: FC Botoşani – FC Viitorul; miercuri, 29 noiembrie – ora 17.30: CS Mioveni – Gaz Metan Mediaş, ora 20.30: Universitatea Cluj – Dinamo Bucureşti; joi, 30 noiembrie – ora 14.00: Hermannstadt – Juventus Bucureşti, ora 18.30: Chindia Târgovişte – Astra, ora 21.30: ACS Poli Timişoara – FCSB.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS