24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCristina Zamfir Florianu ar putea rata turul cu Debrecen

Cristina Zamfir Florianu ar putea rata turul cu Debrecen

Accidentată în partida de duminică, de la Slobozia, handbalista Cristina Zamfir Florianu, de la SCM Craiova, va rata meciul de campionat de mâine, cu CSM Roman, și, mai mult, are șanse minime să evolueze sâmbătă, în partida cu Debrecen, din Cupa EFH. Cel care a oferit informații despre starea de sănătate a golgheterei craiovene a fost antrenorul Bogdan Burcea.
„Suntem într-o situație delicată. Cristina nu va evolua împotriva echipei din Roman și, cel mai probabli, nici sâmbătă, împotriva echipei din Ungaria. Are o entorsă severă. Face repaus, are tratament. Dacă ea nu poate juca, avem în componență jucătoare care trebuie «să-și arate colții». Sigur, din punct de vedere al atitudinii și al eficienței în joc, absența Cristinei reprezintă un minus mare“, a spus ieri Burcea, într-o conferință de presă.
Meciurile cu Roman și Debrecen se vor juca în Sala Polivalentă din Bănie. Primul va fi mâine, de la ora 17.00, iar cel cu unguroaicele va fi sâmbătă, de la ora 16.00, și contează pentru manșa tur a turului al treilea din Cupa EHF.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS