21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO Filiași caută consolarea la Giarmata

CSO Filiași caută consolarea la Giarmata

Jucătorii și oficialii clubului CSO Filiași au fost dezamăgiți profund de eliminarea din Cupa României, și în special de modul cum a fost înlăturată echipa de către FC Argeș, și încearcă să strângă rândurile pentru campionat. Elevii lui Victor Naicu întâlnesc vineri, de la ora 15.00, în Banat, pe Millenium Giarmata, în etapa a 7-a din Liga a III-a – seria 4, și și-au propus să obțină un rezultat pozitiv și astfel să facă uitat eșecul de la începutul săptămânii. Pentru a evita oboseala, doljenii au plecat spre Banat încă de joi dimineață, iar seara au susținut un antenament în Timișoara, unde au și înnoptat. „Ne așteaptă alt meci greu. Facem eforturi ca băieții să se recupereze fizic după ce marți au jucat 120 de minute în Cupă și sper să fi trecut peste supărarea eliminării. Trebuie să ne revenim după acest șoc și să câștigăm la Millenium Giarmata, o echipă bună a campionatului“, a declarat președintele Florin Spînu, pentru GdS.
„Sunt convins că vom avea o scădere, în primul rând psihică, apoi fizică, pentru că am jucat 120 de minute și am pierdut cum am pierdut. Trebuie să ne reculegem și vineri să facem un joc bun la Millenium Giarmata“, a spus antrenorul Victor Naicu.
Cealaltă reprezentantă a Doljului din Liga a III-a, Universitatea II Craiova, și-a amânat jocul cu Cetate Deva ce ar fi trebuit să se dispute sâmbătă. Confruntarea va avea loc marți, de la ora 15.00, pe stadionul „Extensiv“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS