11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO Filiași și Pandurii au ieșit din Cupă (galerie foto)

CSO Filiași și Pandurii au ieșit din Cupă (galerie foto)

Reprezentantele Olteniei care au participat ieri în faza a patra a Cupei României, CSO Filiași și Pandurii Târgu Jiu, au ratat calificarea în șaisprezecimile competiției, după ce au pierdut la loviturile de departajare.
La Ișalnița, CSO Filiași a făcut o partidă foarte bună în compania lui FC Argeș, iar după cele 90 de minute regulamentare de joc scorul a fost 2-2. Doljenii au marcat prin Lucian Borhot (‘64) și Cătălin Dinu (‘70) și au țintit de două ori bara, prin Neacșu și Dinu, în timp ce piteștenii au punctat prin Radu Bîrzan (‘66), jucător împrumutat de la Universitatea Craiova, și Andrei Nilă (‘87). Reușita ultimului a fost cu „cântec“ și a produs un meleu în teren. Gazdele au trimis mingea afară pentru că un jucător era căzut pe teren, iar Radu Bîrzan a „uitat“ să le-o înapoieze și l-a pus pe Nilă în postura de a marca, gestul lipsit de fair-play fiind aspru criticat de oficialii olteni.
De menționat că FC Argeș a evoluat în inferioritate numerică din minutul 52, când Ionuț Șerban a văzut al doilea galben după un fault asupra lui Badea.
În cele două reprize suplimentare nu s-a mai marcat, astfel că s-a ajuns la loviturile de departajare, unde FC Argeș s-a impus cu 5-3. Pentru piteșteni au transformat Năstăsie, Stoica, Cruceru, Stan și Cotigă. Filieșenii au început prost și au ratat prin Tudor, apoi Neacşu, Lupu și Calu au transformat.
CSO Filiaşi: Nedeianu (‘118, Nica) – Calu, Preda, Tereche (‘74, Lupu), Neacşu – Tudor – Borhot, Badea (‘85, D. Stancu), Borneci, Cruşoveanu – Dinu (‘77, Moraru). Antrenor: Victor Naicu.
FC Argeş: O. Popescu – Oancea (‘78, Tofan), Cotigă, Şerbănică, Stan – I. Şerban, Panait – Barbu (‘65, Bîrzan; ‘90, Cruceru), Stoica, Albu (‘57, Năstăsie) – Nilă. Antrenor: Iordan Eftimie.
La rândul său, Pandurii a pierdut tot cu 7-5, dar la Reșița, în fața celor de la Școlar. În timpul regulamentar a fost 1-1, reșițenii au marcat prin Velcotă (‘6), iar Pandurii prin Dodoi (‘7). În prelungiri au punctat apoi Himcimschi (‘93), pentru gazde, și Dănăricu, pentru Pandurii (‘99). La penaltiuri, pentru Reșița au înscris Liuba, Breşneni, Beloescu, Vaştag și Poiană. Pentru Pandurii au marcat Dănăricu, Bujor, Lung și Rus a ratat.
Pandurii: D. Popescu – Vodă, D. Lung, Celea, Vasilescu, Raiciu, Brânzan, Tudoran, Dodoi, Şendroiu, Durkovic. Rezerve: Jianu – Turda, D. Pîrvulescu, Dănăricu, Şut, Bujor, C. Rus. Antrenor: Marcel Ploaie.

Pentru galeria foto a meciului CSO Filiași – FC Argeș, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS