Acasă Sport Fotbal / Exclusiv: Victor Naicu, noul antrenor al echipei CSO Filiași

Fotbal / Exclusiv: Victor Naicu, noul antrenor al echipei CSO Filiași

-

Divizionara C CSO Filiași și-a reluat astăzi pregătirile pentru noul sezon competițional. Prima ședință a avut loc în Sala Sporturilor din oraș și a fost condusă de președintele Florin Spînu, fiind prezenți următorii jucători: Sorin Mogoșanu, Ionuț Munteanu, Alin Nica (ACS Podari), Cosmin Calu, Aurel Lupu, Nicușor Neacșu, Dănuț Tereche, Ionuț Bogdanovici, Fabian Crușoveanu, Alex Duriță, Alin Pârvuică, Lucian Borhot, Marian Borneci, Sorin Papa, Denis Stănciugel (junior CSO), Sorin Stanca, Cosmin Fruntelată.

Antrenorul Florin Șoavă a fost prezent și el, însă pentru a-și lua la revedere de la jucători, acesta dorind să se dedice mai mult familiei și afacerilor.

Conducătorul grupării doljene, Florin Spînu, a anunțat că s-a înțeles cu Victor Naicu pentru preluarea băncii tehnice, tehnicianul craiovean urmând să înceapă de mâine pregătirile, avându-l secund pe Cosmin Fruntelată.

„Florin Șoavă nu va rămâne alături de noi din pricina unor motive personale, îi respectăm decizia și îi mulțumim pentru tot ce a făcut la echipă. Noi ne vom continua drumul alături de Victor Naicu, un antrenor pe care l-am apreciat întotdeauna și în care ne punem speranțele că vom face un sezon foarte bun. Naicu îl va avea secund pe Cosmin Fruntelată”, a declarat Florin Spînu, pentru GdS.

„Cunosc foarte bine echipa din Filiași și sunt convins că vom face o treabă bună împreună. De mâine voi fi prezent la pregătire”, a punctat Victor Naicu, pentru GdS.

CSO Filiași va continua pregătirile pe plan local, iar joi, de la ora 11.00, va susține un prim test, la Târgu Jiu, contra echipei Pandurii.
Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.