Acasă Sport Baschet (m): Craiova, învinsă din nou de BC Mureş

Baschet (m): Craiova, învinsă din nou de BC Mureş

-

17555373_1424710314258232_921906553_n

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova a fost învinsă astăzi, pe teren propriu, de BC Mureş, cu scorul de 97-92 (15-18, 23-26, 30-20, 29-28), într-un meci din etapa a patra a grupei a doua valorice (7-10) din Liga Naţională.

Pentru Craiova au jucat: Abrams 30 de puncte, Taylor 20, Burlacu 19, Bureau 12, Lee, Popa, Şolopa 5, Gavrilă 6, Corneanu, Aktas.

Lee a suferit o entorsă şi a jucat destul de puţin, 17 minute.

„Am pierdut acest meci împotriva unei echipe care şi-a dat viaţa pe teren. Fluctuaţiile lor, mă refer la rezultate, lasă un semn de întrebare. Au pierdut acasă cu Dinamo, apoi au venit aici cu mare ambiţie. Noi am luptat, am condus mare parte din acest meci, însă au venit cu nişte aruncări de trei puncte peste mână, care s-au dovedit a fi fatale pentru noi. Nu ne rămâne decât să sperăm în jocul rezultatelor”,  a declarat la finalul partidei jucătorul craiovean Cătălin Burlacu.

După acest eşec, oltenii şi-au diminuat considerabil şansele de accedere în play-off. Runda următoare, Craiova va juca sâmbătă, în deplasare, cu Dinamo Bucureşti.

 

Daniela MITROI-OCHEA
Daniela MITROI-OCHEA
Lucrează în presa sportivă din 2002 şi de-a lungul timpului a reuşit să le ia interviuri mai multor campioni. Crede că jurnalismul sportiv este cea mai frumoasă meserie.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.