Acasă Sport Fotbal / CS Universitatea Craiova a anunțat transferul lui Vătăjelu la Sparta...

Fotbal / CS Universitatea Craiova a anunțat transferul lui Vătăjelu la Sparta Praga

-

Vătăjelu va juca la Sparta Praga în 2017
Vătăjelu va juca la Sparta Praga în 2017

Oficialii CS Universitatea Craiova au emis un comunicat în această după-amiază în care au anunțat transferul căpitanului Bogdan Vătăjelu la formația cehă Sparta Praga.

„CS Universitatea Craiova anunță suporterii că a ajuns la un acord cu cea mai titrată formației din Cehia, Sparta Praga, în privința transferului fotbalistului Bogdan Vătăjelu. Fundașul stânga a venit în Bănie de la gruparea Metalul Reșița, în iarna lui 2014. A contribuit la revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc. În ultimele trei sezoane a fost cel mai folosit jucător al Craiovei. Din sezonul 2016-2017 a preluat banderola de căpitan al CS Universitatea și a fost integralist în toate partidele din actuala stagiune. CS Universitatea Craiova îi mulțumește lui Bogdan Vătăjelu pentru întreaga activitate desfășurată în alb-albastru, îl așteaptă ca titular la echipa națională a României și îi dorește succes la noua sa echipă. Totodată, CS Universitatea anunță că nici un alt jucător nu va mai părăsi clubul în acest mercato, politica fiind aceea de a transfera maximum un jucător pe an“, se arată în comunicatul clubului din Bănie.

Sparta Praga va achita Craiovei 1.400.000 de euro pentru serviciile lui Bogdan Vătăjelu, oltenii având și 10% dintr-un eventual transfer.

„Sunt foarte fericit pentru acest transfer. E un pas important în cariera mea, cred că e cel mai bun lucru pentru mine. E un pas înainte şi vreau să câştig titlul cu Sparta. Cred că Sparta m-a dorit cel mai mult, a fost singurul club care m-a vrut cu adevărat. Cei de aici au venit în România de multe ori să mă vadă. A fost prima şi singura opţiune pentru mine şi sunt foarte fericit că am venit la Sparta“, a declarat Vătăjelu, pentru site-ul oficial al clubului ceh.

Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Aveţi nevoie de odihnă și detașare de cotidian în prima parte a săptămânii. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că o consultație medicală...

Bancul zilei

Tu, nevastă, este adevărat că ai avut mai mulţi bărbați înainte să te măriţi cu mine?Măi, omule, aseară ți-a plăcut?Mi-a plăcut!Dar alaltăseară...