Acasă Sport Fotbal / CS Universitatea Craiova a anunțat transferul lui Vătăjelu la Sparta...

Fotbal / CS Universitatea Craiova a anunțat transferul lui Vătăjelu la Sparta Praga

-

Vătăjelu va juca la Sparta Praga în 2017
Vătăjelu va juca la Sparta Praga în 2017

Oficialii CS Universitatea Craiova au emis un comunicat în această după-amiază în care au anunțat transferul căpitanului Bogdan Vătăjelu la formația cehă Sparta Praga.

„CS Universitatea Craiova anunță suporterii că a ajuns la un acord cu cea mai titrată formației din Cehia, Sparta Praga, în privința transferului fotbalistului Bogdan Vătăjelu. Fundașul stânga a venit în Bănie de la gruparea Metalul Reșița, în iarna lui 2014. A contribuit la revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc. În ultimele trei sezoane a fost cel mai folosit jucător al Craiovei. Din sezonul 2016-2017 a preluat banderola de căpitan al CS Universitatea și a fost integralist în toate partidele din actuala stagiune. CS Universitatea Craiova îi mulțumește lui Bogdan Vătăjelu pentru întreaga activitate desfășurată în alb-albastru, îl așteaptă ca titular la echipa națională a României și îi dorește succes la noua sa echipă. Totodată, CS Universitatea anunță că nici un alt jucător nu va mai părăsi clubul în acest mercato, politica fiind aceea de a transfera maximum un jucător pe an“, se arată în comunicatul clubului din Bănie.

Sparta Praga va achita Craiovei 1.400.000 de euro pentru serviciile lui Bogdan Vătăjelu, oltenii având și 10% dintr-un eventual transfer.

„Sunt foarte fericit pentru acest transfer. E un pas important în cariera mea, cred că e cel mai bun lucru pentru mine. E un pas înainte şi vreau să câştig titlul cu Sparta. Cred că Sparta m-a dorit cel mai mult, a fost singurul club care m-a vrut cu adevărat. Cei de aici au venit în România de multe ori să mă vadă. A fost prima şi singura opţiune pentru mine şi sunt foarte fericit că am venit la Sparta“, a declarat Vătăjelu, pentru site-ul oficial al clubului ceh.

Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.