11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTricolorele înfruntă Cehia

Tricolorele înfruntă Cehia

MK2_0614_271382_584dadf15

Naţionala feminină de handbal a României a câştigat, duminică, scor 29-21, meciul disputat cu reprezentativa Ungariei, primul din cadrul grupei principale 2 a Campionatului European din Suedia, iar astăzi, de la ora 17.15 (TVR 2 și TVR HD), Cristina Neagu și colegele sale vor întâlni Cehia. „Partea bună este că echipa joacă din ce în ce mai bine. Ne gândim doar la următorul meci. Nu am făcut nimic dacă nu câștigam cu Cehia, apoi cu Danemarca. Fetele nu trebuie să aibă acum capul în nori“, a spus selecționerul României, Martin Ambros, după victoria cu Ungaria.
Tot duminică, Norvegia a învins Danemarca, scor 22-20, iar acesta este un rezultat foarte bun pentru reprezentativa noastră deoarece le ține pe daneze sub „tricolore“ în clasamentul grupei, în lupta pentru locul doi. Fetele noastre nu vor mai juca împotriva Norvegiei, după ce au fost învinse în primul meci, 21-23.
Echipa României depinde doar de propriile rezultate, urmând să se califice în „careul de ași”, dacă va câștiga și împotriva Cehiei și Danemarcei.
Clasamentul grupei: 1. Norvegia 6 puncte, 2. România 4, 3. Danemarca 4, 4. Cehia 2, 5. Rusia 2, 6. Ungaria 0. În runda a doua, Norvegia va juca cu Ungaria, iar Danemarca va întâlni Rusia. Primele două poziții duc în semifinalele Campionatului European.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS