8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSU II și Podari luptă pentru un loc mai bun

CSU II și Podari luptă pentru un loc mai bun

Echipa secundă a CS Universitatea Craiova nu se mulțumește cu parcursul din ultima perioadă, așa că vrea să regăsească drumul spre victorie și să revină în prima jumătate a clasamentului din Liga a III-a, seria 3. Trupa lui Cornel Papură și Mugur Gușatu are însă o misiune dificilă în runda a 12-a, urmând să o întâlnească sâmbătă, de la ora 14.00, în deplasare, pe Flacăra Moreni, una dintre echipele cu pretenții ale seriei.
Cealaltă formație a Doljului, care evoluează tot sâmbătă, de la ora 14.00, ACS Podari, va primi vizita celor de la CS Mioveni. După victoria de săptămâna trecută de la Șirineasa, antrenorul Victor Naicu mizează pe un alt succes.
„Sper ca victoria de la Șirineasa să nu fi fost degeaba, să fie însoțită de un succes cu Mioveni II și să evadăm din subsolul clasamentului, pentru că locul nostru nu este acolo. Nu va fi o partidă ușoară, pentru că nici adversara nu stă bine, și e clar că va veni să obțină ceva, dar ne-am pregătit bine și sunt încrezător că vom obține toate cele trei puncte“, a declarat antrenorul Podariului, Victor Naicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS