17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSerena Williams nu va participa la Turneul Campioanelor de la Singapore din cauza unei accidentări

Serena Williams nu va participa la Turneul Campioanelor de la Singapore din cauza unei accidentări

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams (locul doi în clasamentul mondial) a anunţat, luni, că nu va participa la Turneul Campioanelor de la Singapore din cauza unei accidentări la umăr, notează site-ul oficial al WTA.
De cinci ori câştigătoare a Turneului Campioanelor, evenimentul care închide sezonul WTA, Serena s-a retras din aceleaşi motive medicale de la turneele din Asia. Williams a mai avut probleme la umăr şi înaintea competiţiilor de la Montreal şi Cincinnati.
„Abia aşteptam să particip la Singapore în acest an, să joc din nou împotriva celor mai bune jucătoare din lume. Am primit însă veşti dezamăgitoare din partea doctorului meu. Mă voi supune unor tratamente medicale pentru umăr şi voi lipsi de pe teren în următoarele săptămâni. Îmi va lipsi Singapore şi să joc în faţa multor suporteri, dar sper să revin cât mai curând în circuit”, a declarat Williams pentru WTA.
Angelique Kerber, Simona Halep, Agnieszka Radwanska, Karolina Pliskova, Garbine Muguruza, Madison Keys şi Dominika Cibulkova s-au calificat deja pentru Turneul Campioanelor, care începe pe 23 octombrie şi se termină pe 30 octombrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS