21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVictoria de la Brânceni a readus moralul la CSO Filiași

Victoria de la Brânceni a readus moralul la CSO Filiași

Robert Căle (la minge) a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în meciul cu Brânceni (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Robert Căle (la minge) a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în meciul cu Brânceni (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Formația CSO Filiași s-a calificat marți seară în turul patru al Cupei României, după ce s-a impus cu 3-0 în fața echipei Unirea Brânceni, pe terenul liderului Ligii a IV-a din Teleorman. Golurile doljenilor au fost marcate de Robert Căle (’25), Alex Duriţă (’33) şi Alin Pârvuică (’55), ultimul părăsind terenul de joc accidentat destul de grav.
Antrenorul Gigi Ciurea a mizat pe următorii: Mogoşanu – Calu, Bălașa, Lupu, Orban – Cimpoeru, Bogdanovici (’82, Zamfir), Borneci (’51, Pârvuică; 65, Fruntelată), Duriță – Căle – Fotescu. Antrenor: Gigi Ciurea.
CSO Filiași va schimba „frontul de luptă“, urmând să lupte mâine în Liga a III-a, împotriva grupării FC Aninoasa, întâlnirea fiind programată de la ora 17.00, pe stadionul „Chimia“ din Işalniţa.

„Diferența a făcut-o valoarea“

Mijlocașul Robert Căle, autor al unui gol a declarat că victoria de la Brânceni a venit firesc și nu concepe decât un succes în meciul cu Aninoasa.
„A fost un meci disputat. Am întâlnit o echipă foarte bună, compusă din jucători talentați și cu experiență și victoria nu a fost atât de ușor obținută pe cât o arată scorul. Diferența a fost făcută de plusul de valoare de care beneficiază echipa noastră. Mă bucur că am marcat și că am stat și la baza celorlalte două reușite, dar până la urmă nu mi-am făcut decât datoria și sper să-mi ajut echipa și în partidele următoare. Vineri (mâine – n.r.) jucăm cu FC Aninoasa, o echipă bună din câte am înțeles, dar nu avem decât varianta victoriei“, a declarat Robert Căle, pentru GdS.
Pe aceeași lungime de undă a fost și Alex Duriță: „A fost un meci dificil până să dăm primul gol, dar după ne-am impus ca joc, am controlat partida. Am fost foarte conectați la acest meci, am zis să nu repetăm greșelile din meciul cu SCM Pitești și să producem vreo surpriză negativă. Pentru mine a fost o bucurie mare că am reușit să înscriu și să-mi ajut echipa. Îi mulțumesc domnului profesor Ciurea pentru că a apelat la mine în acest meci. Cu Aninoasa, victoria e obligatorie. N-am început prea bine campionatul, trebuia să o învingem pe Concordia II Chiajna și să facem un joc bun la Pitești, dar, din păcate, nu a fost deloc așa. Acum ne-am revenit și suntem optimiști“.

Pârvuică ratează meciul cu Aninoasa

Autorul golului care a pecetluit victoria filieșenilor, Alin Pârvuică, a subliniat că el și colegii săi aveau mare nevoie de acest succes din Cupă ca să-și refacă moralul după dușul rece de la Pitești, din etapa trecută.
„Am fost de mare ajutor la Brânceni, ce să zic. Am avut zece minute intense: am intrat în minutul 50, în 55 am dat gol și în 65 m-am accidentat la gleznă și am fost înlocuit. Mi-am făcut treaba și am ieșit repede, ca să glumesc un pic. Partea proastă e că am glezna umflată și s-a învinețit puțin, iar astăzi (ieri – n.r.) o să merg să fac o radiografie. Adversarul m-a prins cu piciorul pe pământ și putea să mi-l rupă. Oricum, o să ratez meciul cu Aninoasa“, a explicat atacantul.
„Am dominat meciul din primul până în ultimul minut, dar am întâlnit un adversar bun, cu talie, cum nu am întâlnit până acum la Liga a III-a. Chiar aveam nevoie de victoria asta. Trebuie să continuăm pe același drum, ca să reparăm complet rezultatul de la Pitești. Nu a fost ușor de digerat acea înfrângere, mai ales că golurile au fost luate aiurea, nu au fost niște faze lucrate de ei. Ne-am refăcut din moral, dar vom fi 100% numai după ce ne vom impune în fața celor de la Aninoasa, o echipă bunicică, dar nu de speriat. O să câștigăm și meciul ăsta și ne relansăm“, a mai spus Alin Pârvuică, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS