11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaștrii revin la antrenamente pe 8 ianuarie

Alb-albaștrii revin la antrenamente pe 8 ianuarie

Emil Săndoi va striga din nou catalogul pe 8 ianuarie
Emil Săndoi va striga din nou catalogul pe 8 ianuarie

Oficialii CS Universitatea Craiova au trasat într-o oarecare măsură programul echipei pentru partea a doua a sezonului competițional 2015-2016 a Ligii I, în care Cristi Bălgrădean și colegii săi au multă treabă ca să remedieze din imaginea lăsată spre finalul anului.
Antrenorul formației din Bănie, Emil Săndoi, a afirmat că alb-albaștrii vor pune punct vacanței pe 8 ianuarie, când este programată și vizita medicală la Policlinica pentru Sportivi din Craiova. Strategul grupării oltene a admis că stagiul de pregătire se va desfășura, la fel ca în anii trecuți, în Antalya, și va cuprinde două perioade, însă nu a putut spune cu exactitate unde va fi găzduită delegația, pentru că oficialii clubului caută cel mai bun raport preț / calitate.
„Vizita medicală o să fie pe 8 ianuarie și atunci o să aibă loc și reunirea echipei. Ne vom pregăti pe plan local câteva zile și apoi se pleacă în Turcia, pe 12 sau pe 15. Știu că mai erau niște discuții în acest sens. Vom sta în Antalya în două locații. Una dintre ele ar fi Hotelul Kaya Palazzo din Belek, unde am fost cazați și anul trecut, cealaltă nu mai știu, pentru că ultima dată erau de pus la punct unele detalii legate de prețuri și de adversarii din amicale. Felix Grigore se ocupă de toate chestiile astea“, a spus Emil Săndoi, pentru GdS.
Căutat telefonic, managerul CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, nu a răspuns.

E liniște și pace în privința lotului

Tehnicianul craiovean a mărturisit că nu a mai avut loc nici o analiză după meciul cu CSMS Iași, așa cum se vorbea la conferința de presă premergătoare deplasării în Moldova, și că nu se așteaptă să-i fie completat lotul cu jucători valoroși din cauza interdicției primite de la FRF, ca urmare a litigiului pierdut în fața lui Ovidiu Dănănae.
„Cu interdicția asta e greu să vină fotbaliști la echipă. Nu am avut nici o discuție legată de acest lucru. Nici de plecări nu s-a stabilit ceva până acum. Nu am mai avut discuții cu nimeni din conducere după meciul de la Iași, nu am mai făcut nici o analiză. Probabil că ne vom întâlni după Revelion și vom discuta mai multe. Momentan, toată lumea e în vacanță“, a afirmat Emil Săndoi.

Juniorii încheie vacanța pe 18 ianuarie

Nici la nivelul Centrului de copii și juniori al CS Universitatea Craiova lucrurile nu sunt foarte clare, hotărârile importante urmând să se ia tot după Sărbători. Singura certitudine este legată de reluarea pregătirilor, primele antrenamente fiind programate pe 18 ianuarie. Directorul tehnic al „pepinierei“ de fotbaliști de la CSU, Ciprian Urican, a afirmat că și el își dorește să-și ducă „speranțele“ într-un stagiu de pregătire montan, pentru ca alb-albaștrii să continue linia ascendentă și în partea secundă a anului competițional.
„Am stabilit împreună cu toți antrenorii ca antrenamentele să se reia pe 18 ianuarie. Toate grupele de copii și juniori și cei de la echipa a doua a clubului se vor reuni la acea dată. Îmi doresc să mergem cu toții într-un stagiu de pregătire de zece zile undeva la munte și o să discut cu finanțatorii acest aspect după Sărbători, să vedem ce se poate face. Un cantonament ar fi extrem de util, pentru că am câștiga mult din punct de vedere fizic și am aborda partea a doua a campionatului cu multă încredere. Sper să se rezolve“, a declarat directorul tehnic al Centrului de copii și juniori al CS Universitatea Craiova, Ciprian Urican, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS