12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportArătați-vă valoarea!

Arătați-vă valoarea!

Bogdan Vătăjelu şi colegii săi trebuie să convingă suporterii prin evoluţii şi rezultate dacă nu vor să joace în 2016 cu scaunele goale (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Bogdan Vătăjelu şi colegii săi trebuie să convingă suporterii prin evoluţii şi rezultate dacă nu vor să joace în 2016 cu scaunele goale (Foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova nu traversează deloc o pasă bună, iar antrenorul Emil Săndoi și elevii săi promit de ceva vreme reabilitatea. Cum de vorbe s-au cam săturat, suporterii așteaptă fapte, iar un prilej bun pentru alb-albaștrii să arate că sunt capabili să redevină stăpâni pe situație și să mai spere la accederea în play-off va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, pe stadionul „Emil Alexandrescu“, contra echipei CSMS Iași. Alb-albaștrii dau piept cu o formație imprevizibilă, cu evoluții oscilante însă cu rezultate bune în ultima perioadă în campionat, dar cred că pot obține un rezultat pozitiv.
„Știm că ne așteaptă un joc greu, i-am văzut la lucru pe cei de la Iași în confruntarea din Cupa României cu CFR Cluj, îi cunoaștem foarte bine și sperăm ca în acest ultim meci pe care îl avem înainte de vacanță să îndreptăm imaginea pe care am creat-o în ultimele etape. Problemele cu care ne-am confruntat până acum rămân în continuare, îi avem pe accidentați pe Acka și Popov, încă un fundaș central care este suspendat, Kay, mai este suspendat și Băluță, plus Zlatinski. Vrem să facem o figură frumoasă la Iași“, a spus Săndoi, recunoscând că are așteptări mari de la Thaer Bawab, care revine după suspendare: „Bawab este un jucător cu calitate, dovadă este și evoluția lui din meciul cu Dinamo. S-a văzut absența sa în ultimele partide și prin lipsa de inspirație în fața porții“.
Contactat telefonic de GdS, antrenorul Iașiului, Nicolo Napoli, își dorește mult victoria în fața lui CS Universitatea: „O să fie un meci normal pentru mine, o partidă dificilă, pe care vrem să o câștigăm. Sunt foarte importante pentru noi punctele puse în acest joc și trebuie să le câștigăm ca să continuăm să sperăm la play-off. Singurul jucător incert pentru meciul cu Craiova este Lukacs“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS