6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSportivii de la „Trișcu“ au primit cadouri

Sportivii de la „Trișcu“ au primit cadouri

Moş Crăciun le-a adus celor mici plase cu dulciuri (Foto: Lucian Anghel)
Moş Crăciun le-a adus celor mici plase cu dulciuri (Foto: Lucian Anghel)

Elevii din clasele primare și gimnaziale de la liceul cu program sportiv „Petrache Trişcu“ au fost vizitați ieri de Moș Crăciun și de ajutoarele sale de la CS Universitatea Craiova. Personajul îndrăgit de toți copiii a venit dotat cu o spadă. „Am adus spada, fiindcă este un element reprezentativ al acestei școli și de aceea am ales să vin cu ea. Aici sunt copii care muncesc foarte mult și merită ca la sfârșitul fiecărui an să fie răsplătiți“, a spus acesta.
Cei mici s-au pregătit și le-au oferit celor prezenți un frumos spectacol artistic, cu scenete de teatru, poezii și colinde, prezentat de o medaliată la tenis de masă, Oana Anghelescu. Olivia Moisescu este spadasină, iar ieri a participat la momentele artistice, care au avut loc exact în sala în care sportiva se antrenează zilnic. „A fost un eveniment super. A fost mai greu să mă pregătesc pentru un moment artistic, decât la antrenamente. Cu scrima am progresat foarte mult anul acesta și am avut rezultate foarte bune“, a spus fata. Marian Dorel Cănuci, sau Măruțu, cum este alintat, a avut rol de ostaș. „A fost frumos, am primit cadouri. Vreau să fiu gimnast“, a spus copilul, elev în clasa a treia.
Geri Mitroi, directorul Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu“, nu a contabilizat încă numărul medaliilor obținute în 2015, dar știe că nu sunt deloc puține: „A fost un an bogat din punct de vedere al rezultatelor sportive. O contabilizare exactă a medaliilor nu avem pentru că mai sunt competiții în desfășurare“. Pavel Badea, directorul CS Universitatea Craiova, a pregătit pentru elevii de la „Trișcu“ peste 300 de plase cu dulciuri. „În ultimii opt ani am trecut tot timpul pe la «Trișcu», un liceu care înseamnă, în primul rând, performanță, iar pentru noi este principalul furnizor de talente sportive. Avem peste 300 de cadouri. Ne dorim cât mai mulți copii care să facă sport și să ajungă la Universitatea“, a spus conducătorul clubului oltean.

Moș Crăciun a venit cu spada
Moș Crăciun a venit cu spada
Geri Mitroi, Pavel Badea, Mircea Alecu și Dănuț Anghel au privit cu atenție serbarea
Geri Mitroi, Pavel Badea, Mircea Alecu și Dănuț Anghel au privit cu atenție serbarea
Elevii au pregătit un program artistic
Elevii au pregătit un program artistic

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS