20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – Constantin Gâlcă, numit antrenor la Espanyol Barcelona

Fotbal – Constantin Gâlcă, numit antrenor la Espanyol Barcelona

Costel_Galca

Românul Constantin Gâlcă (foto) a fost numit, luni, la conducerea tehnică a echipei din La Liga Espanyol Barcelona, fostul antrenor al Stelei semnâd un contract valabil până în vară cu gruparea la care a evoluat patru ani ca jucător, între 1997 şi 2001, a anunţat clubul catalan.

„Antrenorul ales pentru a fi la conducerea echipei RCD Espanyol este Constantin Gâlcă. Tehnicianul român va începe în această seară să conducă echipa la antrenamentul din ’Power8 Stadium’ pentru meciul cu Levante din Cupa Spaniei. Gâlcă a ajuns la un acord până la finalul anului şi va fi prezentat în această seară, la sala de conferinţă de la stadion, în jurul orei 21.00, după ce se va încheia antrenamentul. El va fi însoţit de preşedintele clubului, Joan Collet, şi de directorul sportiv Oscar Perarnau, care vor explica detaliile acestei noi etape”, se arată în comunicatul clubul catalan.

Costel Gâlcă, înlocuitor al lui Sergio Gonzales, va debuta oficial ca antrenor al echipei Espanyol, marţi, de la ora 22.00, pe teren propriu, cu Levante, în returul 16-imilor de finală ale Cupei Spaniei. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS