Acasă Sport Mihaela Buzărnescu, în semifinalele turneului ITF de la Cairo

Mihaela Buzărnescu, în semifinalele turneului ITF de la Cairo

-

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu s-a calificat în semifinalele turneului ITF de la Cairo (Egipt), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, după ce a trecut, vineri, de slovena Dalila Jakupovic, cu 7-5, 6-0.
Buzărnescu (de 27 de ani, 237 WTA), a cincea favorită, s-a impus într-o oră și 35 de minute în fața unei adversare de 24 de ani, care ocupă locul 230 în ierarhia mondială, fiind a patra favorită a competiției.
Mihaela Buzărnescu a ratat duelul din semifinale cu compatrioata sa Irina Maria Bara (20 ani, 356 WTA), învinsă în sferturi de italianca Martina Caregaro (23 ani, 256 WTA), cap de serie numărul șase, cu 6-4, 6-2.
Buzărnescu și Caregaro s-au mai înfruntat o singură dată, anul acesta, la turneul ITF de la Santa Margherita (25.000 dolari), românca învingând în sferturi cu 3-6, 7-6 (0), 6-1.
La dublu, Bara și Buzărnescu, principalele favorite, vor juca vineri în semifinale, cu cuplul Valentina Ivahnenko (Rusia)/Dalila Jakupovic (Slovenia), cap de serie numărul trei, după victoria cu 6-4, 6-1 în fața perechii Fanny Ostlund (Suedia)/Julie Tringa (Franța).
În alt meci din sferturi, perechea formată din românca Ana Bianca Mihăilă și Ola Abou Zekry (Egipt) a fost întrecută de cuplul Martina Caregaro (Italia)/Reka-Luca Jani (Ungaria/N. 4), cu 6-4, 7-5.

ȘTIRI VIDEO GdS

(Audio) Monica Sună: Se construiesc noi unităţi şcolare în Dolj

În judeţul Dolj se construiesc patru noi unităţi de învăţământ, a anunţat inspectorul şcolar general, Monica Sună, la Radio Sud, în cadrul emisiunii "Teză la radio".