16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMarius Briceag: Venim la Craiova să câștigăm!

Marius Briceag: Venim la Craiova să câștigăm!

Marius Briceag (la minge) va juca împotriva Craiovei, deşi este legitimat la CSU (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Marius Briceag (la minge) va juca împotriva Craiovei, deşi este legitimat la CSU (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Fundașul stânga Marius Briceag, legitimat la CS Universitatea Craiova și împrumutat la FC Voluntari până la finalul sezonului, a afirmat că se așteaptă la o partidă foarte disputată duminică, de la ora 14.00, pe stadionul „Extensiv“, sperând ca punctele să ajungă în contul ilfovenilor. Acesta a mai menționat că nu este o presiune în plus pentru el că este nevoit să-și înfrunte foștii colegi, alături de care se va pregăti din nou în viitoarea ediție de campionat și le urează să ajungă în play-off, dar fără cele trei puncte de la sfârșitul săptămânii.
„Va fi un meci greu, având în vedere că trec și ei printr-o perioadă destul de grea. Au trei meciuri de când nu au mai învins, iar asta îi nemulțumește pentru că obiectivul este pus în pericol și cu siguranță vor încerca să îndrepte lucrurile. Noi venim la Craiova cu gândul să câștigăm, pentru că avem mare nevoie de puncte. Nu am trecut în contract vreo clauză să nu joc împotriva Craiovei și nu e ceva ieșit din comun să joci împotriva echipei care te-a împrumutat. Cred că sunt motivat și mai mult pentru acest meci. Sper să am o evoluție bună și să-mi ajut actuala formație, Voluntari, să câștigăm cele trei puncte. Nu știu dacă ne vom duela din nou în play-out și sincer nu aș vrea. Mai sunt două etape de jucat în 2015, apoi, după vacanță, alte trei runde din campionatul regulat și cred că CS Universitatea poate intra în play-off. Va fi o luptă grea, pentru că sunt în cursă trei-patru echipe pe ultimele locuri de play-off. Mi-ar plăcea să revin la vară la Craiova și să joc în Liga Europa dacă s-ar putea. Orice fotbalist își dorește să joace în cupele europene, dar deocamdată e devreme să ne gândim la așa ceva“, a declarat Marius Briceag, pentru GdS.

„Când revin vreau să prind un loc de titular“

Marius Briceag consideră că împrumutul la FC Voluntari l-a ajutat foarte mult, pentru că a evoluat în permanență și a crescut valoric. Fotbalistul de 23 de ani își dorește ca atunci când va reveni la CS Universitatea Craiova să fie în formă maximă și să-l pună în dificultate pe Bogdan Vătăjelu, să-i „fure“ locul din primul unsprezece.
„Chiar mi-a prins foarte bine împrumutul la Voluntari, pentru că am jucat meci de meci și asta contează cel mai mult la un fotbalist. M-a ajutat mult, am prins încredere în mine. Eu am insistat să plec de la Craiova, să vin aici, la Voluntari, sau la altă echipă la care să joc constant. La Craiova stăteam, nu aveam meciuri în picioare și așa e greu să progresezi. Am evoluat mai mult la echipa a doua, în Liga a III-a, cât am stat în Bănie. Una e să joci în Liga a III-a și alta la Liga I. E diferit. Când revin la Craiova, la sfârșitul campionatului, sper să prind un loc de titular“, a spus Briceag, menționând că a ținut legătura cu o parte dintre jucătorii olteni de când a plecat.
„Am mai vorbit cu ei, inclusiv când au jucat la
Chiajna, și ne înțelegem foarte bine. Am vorbit în special cu Alex Mateiu, Straton și Izvoranu. Sunt și ei supărați că nu au mai câștigat de ceva timp. Sper să-și revină echipa rapid, dar după meciul cu noi. V-am spus: noi vrem să facem un joc bun și să câștigăm toate cele trei puncte. Noi nu avem probleme de lot, dar știu că CSU are. Știu că Bawab și Băluță sunt suspendați și că Acka şi Popov sunt accidentaţi şi putem profita de asta“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS