10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Satelitul“ a încheiat turul pe locul 11

„Satelitul“ a încheiat turul pe locul 11

Sergiu Jurj

Echipa secundă a CS Universitatea Craiova a încheiat turul campionatului din Liga a III-a, seria 4, cu o înfrângere, scor 1-3, în deplasare, la Metalurgistul Cugir. Alb-albaştrii au deschis scorul în minutul 13 prin Sergiu Jurj (foto, la minge), dar gazdele au revenit şi s-au impus graţie golurilor lui Itu (’26, ’72) şi Chelaru (’86).
Antrenorul „satelitului“, Daniel Mogoşanu, a început partida cu următorii jucători: L. Popescu – Ghincea, Hreniuc, Drăghici, Luică – Florea, Armăşelu, Ciocoteală – Burlacu, Jurj, Petre. Pe parcurs i-a mai introdus pe Lăzărescu, Căpăţână, Staicu şi Covratovic.
„A fost un meci greu. Am avut 1-0, dar ne-au egalat destul de rapid. Golul doi l-am primit pe o greşeală de posesie a noastră. Lăzărescu nu a înţeles că echipa noastră este deschisă pe posesie, s-a driblat, i-a suflat unul mingea şi la faza la care am luat golul am avut şi o eliminare. Hreniuc a încercat să-l blocheze pe autorul golului, dar a faultat şi a primit al doilea galben. Îmi pare rău că la 1-1 am avut câteva ocazii mari de gol, una prin Burlacu, care în loc să şuteze la colţul lung, a încercat să-i paseze lui Jurj, iar Sergiu, din gura porţii, a reluat pe lângă. La 2-1 am riscat şi eu şi am încercat să egalăm, dar nu am putut, iar golul trei al lor a venit pe un contraatac. Trebuie să învăţăm din aceste greşeli şi să nu le mai repetăm“, a explicat Daniel Mogoşanu, pentru GdS.
În urma acestui rezultat, CS Universitatea II Craiova a încheiat turul campionatului pe locul 11 în Liga a III-a, seria 4, cu o „avere“ de 14 puncte şi un golaveraj negativ: 16-20.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS