10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii vor să ia strălucirea Stelei

Craiovenii vor să ia strălucirea Stelei

Zlatinski şi ceilalţi echipieri ai Craiovei vor să bată Steaua (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Zlatinski şi ceilalţi echipieri ai Craiovei vor să bată Steaua (Foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova a avut un parcurs oscilant în ultima perioadă, dar este decisă să-i pună capăt și să rămână pe linia ascendentă. Alb-albaștrii continuă misiunea de a ajunge în play-off cu o partidă extrem de dificilă, urmând să întâlnească duminică, de la ora 20.30, pe stadionul „Nicolae Dobrin“ din Pitești, pe Steaua București, campioana României în exercițiu, într-un duel contând pentru runda a 21-a din Liga I. Emil Săndoi și reprezentantul jucătorilor de la conferința de presă de joi, Andrei Dumitraș, au punctat că vor să profite de dezorganizarea Stelei, care la acest meci se va „afișa“ cu un nou antrenor, Laurențiu Reghecampf, demisionarul Mirel Rădoi fiind trecut de Gigi Becali în tribuna oficială.
„Cum am învins Dinamo după mulți ani, îmi doresc să câștigăm și în fața Stelei la Pitești. Vreau să fim mai inspirați în fața porții adverse, să fim mai responsabili în avanposturi“, a spus Săndoi.
„Este un joc foarte important pentru noi, nu atât din prisma celor trei puncte, ci ținând cont de rivalitate. Indiferent cine va intra pe teren trebuie să dea totul“, a subliniat Dumitraș.

Tilihoi: Moș Nicolae ne aduce bucuria la Pitești

Optimismul se regăsește și în rândul membrilor Craiovei Maxima, exigentul Nicolae Tilihoi fiind convins că Mateiu și colegii săi se vor ridica la nivelul așteptărilor și vor câștiga în „Trivale“. „Moș Nicolae ne aduce drept cadou o bucurie mare la Pitești, o să vedeți. O să câștigăm cu 3-1 și spun asta pentru că mă uit la familia Reghecampf și văd așa: soacra lui, doamna Ionela Prodan, este din Dăbuleni și iubește Craiova Maxima, iar soția, Anamaria Prodan, ține cu Craiova, că doar e olteancă, plus echipa noastră, care e concentrată pe joc. Doamna Ionela ne cânta nouă la petreceri, când era și Frânculescu, Bondari, ce vremuri frumoase au fost… Din punct de vedere fotbalistic, noi stăm bine ca joc, excepție făcând meciul cu Viitorul, și avem dorința de victorie. La Steaua nu s-au așezat lucrurile, chiar dacă a venit Reghecampf, și putem profita, dar pentru asta băieții lui Săndoi trebuie să pună suflet în ceea ce fac pe teren“, a declarat Nicolae Tilihoi, pentru GdS. „Mâine (sâmbătă – n.r.), pe zi, noi, cei trei Nicolae din Maxima, eu, Ungureanu și Negrilă, și prietenii noștri o să-l cinstim pe Moș așa cum se cuvine, iar o victorie obținută de băieții noștri ar fi cel mai frumos cadou“, a completat Nae Tilihoi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS