8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - România Under 19 și-a aflat adversarele din preliminariile Campionatului European din 2017

Fotbal – România Under 19 și-a aflat adversarele din preliminariile Campionatului European din 2017

Romania

România se află în Grupa a 2-a, alături de Olanda, Norvegia şi San Marino, în preliminariile Campionatului European de fotbal pentru juniori Under-19 din 2017, potrivit tragerii la sorţi efectuate astăzi, la sediul UEFA, de la Nyon, informează frf.ro. Reprezentativa pregătită de Costel Enache își va desfăşura confruntările în perioada 6-11 octombrie 2016 în Olanda.

În Turul de Elită se vor califica primele două clasate în cele 13 grupe preliminare, precum şi cea mai bună echipă de pe locul al treilea în aceste grupe. Meciurile din turul de elită vor avea loc în primăvara anului 2017, turneul final fiind găzduit de Georgia.
Tot astăzi a avut loc şi tragerea la sorţi a grupelor preliminare pentru Campionatul European Under-17 din 2017. Echipa antrenată de Gabriel Manolache va face parte din grupa a şasea, alături de Anglia, Austria şi Azerbaidjan. Jocurile se vor disputa în perioada 24-30 octombrie 2016, iar România a reuşit să obţină dreptul de găzduire pentru meciurile din această fază a competiţiei, la Mogoşoaia şi Buftea.
Se califică la turul de elită primele două clasate din fiecare grupă, alături de cele mai bune cinci ocupante ale locurilor trei din totalul de opt grupe.
Turneul final din 2017 va fi găzduit de Croaţia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS