21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCu Poli să vină liniştea la CSU Craiova

Cu Poli să vină liniştea la CSU Craiova

Bogdan Vătăjelu şi colegii săi au nevoie de o victorie cu ACS Poli Timişoara ca să-şi împace suporterii (foto: Alexandru Vîrtosu)
Bogdan Vătăjelu şi colegii săi au nevoie de o victorie cu ACS Poli Timişoara ca să-şi împace suporterii (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova întâlneşte astăzi, de la ora 14.00, pe stadionul „Extensiv”, pe ACS Poli Timişoara, aceasta fiin prima partidă a etapei a 20-a din Liga I. Jucătorii lui Emil Săndoi încearcă din răsputeri să-şi convingă fanii că acel 0-4 înregistrat la Constanţa, cu Viitorul, a fost un accident şi că echipa nu s-a abătut de la drumul ce duce spre play-off. Cum faptele contează însă cel mai mult, Bogdan Vătăjelu şi compania trebuie să oprească punctele puse în jocul cu bănăţenii în Bănie.

„Trebuie să uităm eşecul cu Viitorul, pentru că nu avem timp să ne lingem rănile şi toate gândurile noastre se îndreaptă către meciul cu Poli. Sunt trei puncte necesare pentru a rămâne în cursa pentru play-off şi cred că suntem destul de mobilizaţi şi vrem să dăm totul pentru victorie”, a declarat Bogdan Vătăjelu, care şi-a ispăşit etapa de suspendare în meciul de la Constanţa şi îşi va relua locul în primul unsprezece în disputa cu bănăţenii.

„Ne cerem scuze pentru accidentul de la Constanţa. Oricare echipă poate să treacă prin situaţii de genul ăsta, aţi văzut că şi la Real Madrid s-a întâmplat. Este important să fim capacitaţi la jocul cu Timişoara. Cu excepţia ultimei partide, jocul nostru ne dă speranţe pentru viitor. Mai sunt o serie de jocuri până atunci când se va trage linie şi în primul rând ne interesează partida de mâine (astăzi – n.r.). Dacă o să reuşim să câştigăm, cred că toate lucrurile intră în normal”, a declarat Emil Săndoi, care nu-l va putea utiliza pe Bawab, care a primit direct cartonaşul roşu la meciul cu Viitorul.

Disputa dintre CS Universitatea Craiova şi ACS Poli Timişoara va fi arbitrată de Pavel Cristian Balaj (Baia Mare), ajutat de Ciprian Florin Danşa (Oradea), Andrei Constantinescu (Făgăraş) şi Marian Barbu (Făgăraş).

Observatori au fost desemnaţi Irina Mârţ (Bucureşti) şi Iulius Nemţeanu (Ghermăneşti).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS