18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportScarlat și Petre au rezolvat victoria „satelitului“ (galerie foto)

Scarlat și Petre au rezolvat victoria „satelitului“ (galerie foto)

Lucian Scarlat (la minge) a revenit cu gol în echipa Craiovei (foto: Alexandru Vîrtosu)
Lucian Scarlat (la minge) a revenit cu gol în echipa Craiovei (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea II Craiova a obținut vineri o victorie extrem de importantă, cu 2-0, în fața echipei bănățene Millenium Giarmata, într-o partidă disputată la Ișalnița, contând pentru etapa a 14-a, penultima din turul campionatului Ligii a III-a, seria 4.
După o primă repriză de luptă pe terenul îmbibat de apă, Daniel Mogoșanu a decis să schimbe mijlocașii de creație, nou-intrații Robert Căle, Lucian Scarlat și Marian Căpățână dovedindu-se eficienți pe fondul de oboseală al oaspeților, cei trei generând mai multe ocazii de poartă, irosite în special de Burlacu. Alb-albaștrii au deschis scorul prin „băștinașul“ Lucian Scarlat, care a fost omul potrivit la locul potrivit, la o incursiune a lui Robert Petre și o pasă decisivă în fața porții a lui Ghincea (‘71). Lovitura de grație a dat-o Robert Petre, care, lansat excelent de Sergiu Jurj, a driblat portarul în colțul careului de şase metri și a plasat minge în poartă (‘74).
CSU II Craiova: Popescu – Ghincea, Ciocoteală, Drăghici, Luică – Hodea (‘63, Scarlat), Florea (‘86, Lăzărescu), Armășelu (‘67, Căle) – Burlacu, Petre (‘77, Căpățână), Jurj. Antrenor: Daniel Mogoșanu.
Millenium: Luca – Soare, Garba, F. Olăroiu, A. Diarra – Leuca, M. Olăroiu, Butura, Gaiță (‘77, Costea), Stoica, R. Corlățeanu. Antrenor: Sorin Badea.

Mogoșanu, mulțumit

La finalul întâlnirii, antrenorul echipei secunde a CS Universitatea Craiova, Daniel Mogoşanu, s-a arătat mulțumit de evoluția elevilor săi și își dorește să încheie turul campionatului cu un rezultat pozitiv.
„O victorie frumoasă și este continuarea parcursului pe care l-am avut în ultima perioadă. Se pare că băieții au înțeles nivelul competiției și cerințele și jocul este altul. Păcat de rezultatul din etapa trecută, de la Timișoara, pentru că am pierdut atunci la ultima fază a meciului, în condițiile în care jucăm fără fotbaliștii de la echipa mare. Copiii încep să se maturizeze și să facă din ce în ce mai puține greșeli și asta mă bucură. A fost un joc de angajament, pentru că și starea terenului a fost dificilă, însă am marcat și suntem pe o linie ascendentă. Sper ca și în ultima etapă să reușim să obținem puncte, iar cu o pregătire foarte bună în iarnă să reușim să înregistrăm rezultate și mai bune cu grupul acesta de copii“, a declarat Daniel Mogoșanu, pentru GdS.
În urma acestui succes, CS Universitatea II Craiova are în cont 14 puncte și ocupă locul 10 în clasament, iar în etapa viitoare va juca pe terenul celor de la Metalurgistul Cugir.

Galerie foto (Alexandru Vîrtosu):

_DSC0020

_DSC0024

_DSC0025

_DSC0027

_DSC0028

_DSC0031

_DSC0032

_DSC0034

_DSC0035

_DSC0036

_DSC0037

_DSC0038

_DSC0041

_DSC0043

_DSC0046

_DSC0047

_DSC0049

_DSC0051

_DSC0058

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS