22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - CS Universitatea Craiova i-a „suflat” leul lui Adrian Mititelu

Fotbal – CS Universitatea Craiova i-a „suflat” leul lui Adrian Mititelu

CS Universitatea a „repatriat” leul și poate folosi fără probleme siglele
CS Universitatea a „repatriat” leul și poate folosi fără probleme siglele

Oficialii CS Universitatea Craiova au anunțat că au câștigat astăzi la Tribunalul București bătălia cu Adrian Mititelu, finanțatorul defunctei FC Universitatea Craiova, privind dreptul de folosință al leului pe sigla echipei de fotbal, „repatriindu-l”.
„Astăzi, Tribunalul București a admis cererea Clubului Sportiv Universitatea Craiova de anulare a înregistrării mărcilor ce au fost deținute de Mititelu Liana Gabriela şi Mititelu Adrian, cunoscute suporterilor Universității sub denumirea stema cu Leul. În același timp au fost anulate toate transferurile succesive ale acestor mărci, inclusiv cea către noua societate înființată în 2013, U Craiova SA. Astfel „Leul“ după o lungă pribegie revine acolo unde i-a fost dintotdeauna locul, în patrimoniul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, al Băniei și al tuturor celor ce iubesc Știința”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al CS Universitatea Craiova.
Pe csuc.ro este atașată și soluția pronunțată astăzi de Tribunalul București:
Ora estimata: 08:30
Complet: C- proprietate intelectuală fond 3
Tip soluție: Admite cererea
Soluția pe scurt: Admite cererea reconvenţională, astfel cum a fost completată. Dispune anularea înregistrării mărcii naţionale combinate „FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA”, înregistrată la OSIM sub nr. 40335/21.12.1999, pentru toate clasele de produse pentru care a fost înregistrată. Dispune anularea înregistrării mărcii naţionale combinate „FC UNIVERSITATEA CRAIOVA”, înregistrată la OSIM sub nr. 120455/9.10.2012, pentru toate clasele de produse pentru care a fost înregistrată. Constată nulitatea transferului dreptului de uzufruct asupra mărcii „FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA”, înregistrată la OSIM sub nr. 40335/21.12.1999, de la Mititelu Liana Gabriela şi Mititelu Adrian către U CRAIOVA SA. Respinge cererile de intervenţie în interes propriu formulate de Mititelu Liana Gabriela şi Mititelu Gigi Adrian şi de U CRAIOVA SA, cereri privind anularea înregistrării mărcii combinate „CLUBUL SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA” şi element figurativ, înregistrată la OSIM sub nr. 115523/15.04.2011. Obligă intervenienţii principali la publicarea într-un ziar cu tiraj naţional, pe cheltuiala acestora, a dispozitivului hotărârii, în forma rămânerii definitive şi irevocabile, în cel mult 10 zile de la rămânerea irevocabilă a hotărârii. Ia act de solicitarea cheltuielilor de judecată pe cale separată. Cu apel în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 12.11.2015”.

Mititelu recunoaște înfrângerea

La rândul său, Adrian Mititelu a recunoscut înfrângerea suferită în fața celor de la CS Universitatea Craiova, dar anunță că își va continua „războiul” la CEDO.
„Da, este adevărat! Astăzi, o magistrată de la Tribunalul București a dat o sentință prin care a anulat mărcile Fotbal Club Universitatea Craiova și FC Universitatea Craiova! Este incredibil! Deși au trecut două ore de la aflarea soluției, nu pot să cred că s-a dat o asemenea sentință, care nu are nici o corespondență în lege! 1000% acest judecător a fost corupt, astfel nu se justifică o asemenea marșăvie. Frustarea este uriașă! Pentru mine se confirmă incă o dată, că justiția română este una selectivă și nedreaptă. Astăzi am pierdut pe nedrept o bătălie, urmează însă două căi de atac, apel și recurs, la Curtea de Apel București și Înalta Curte de Casație și Justiție, și nu în ultimul rând CEDO. Vreau să cred că totuși în România, nu toți judecătorii pot fi corupți de către Mihai Rotaru (unul dintre finanțatorii CS Universitatea – n.r.) alături de grupul lui mafiot și indiferent de consecințe, mă voi bate până la ultima suflare! Știu că suporterii FC Universitatea Craiova sunt extrem de afectați în acest moment, îi rog, însă să aibă încredere, că în final vom câștiga acest război”, a scris Adrian Mititelu, pe contul său de facebook.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS