16.5 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Inter Olt Slatina, amical cu Dinamo

Fotbal – Inter Olt Slatina, amical cu Dinamo

Oficialii formației Inter Olt Slatina au parafat un joc amical cu Dinamo București pentru sâmbătă, de la ora 14.00, pe stadionul „1 Mai”, cu scopul declarat de a strânge fonduri pentru supraviețuire.

„De foarte mult timp, la Slatina nu au mai venit formaţii de top, din Liga I, cu toate că pe acest teren au evoluat echipe de tradiţie. Este un meci organizat pentru ca suporterii, oamenii care iubesc fotbalul să ajute Inter Olt Slatina. Pentru oraş trebuie să fie o zi de sărbătoare fotbalistică, o zi de bucurie. Iubitorii de fotbal sunt dornici să vadă echipe de top din Liga I, iar sâmbătă vor avea ocazia să urmărească una dintre cele mai iubite echipe din România, Dinamo Bucureşti. Ne dorim să aducem cât mai multe echipe de tradiţie la Slatina, iar în acest sens suntem în discuţii cu mai multe grupări din Liga I. Sunt convins că lumea este dornică să vadă un astfel de spectacol fotbalistic, care va arăta cât de iubit este acest fenomen”, a declaratdirectorul de competiții Zoltan Erdei, citat de Gazeta Nouă.

Slătinenii au făcut demersurile necesare pentru a devansa meciul oficial din runda a 12-a a Ligii a III-a, seria 3, cu Concordia II Chiajna, astfel că duelul cu ilfovenii se va disputa, vineri, de la ora 14.00. Intrarea la jocul din campionat va fi liberă, iar pentru amicalul cu Dinamo Bucureşti preţul unui bilet va fi de 10 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS