20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportÎngenuncheați Dinamo!

Îngenuncheați Dinamo!

Bogdan Vătăjelu şi colegii săi trebuie să spargă gheaţa şi să câştige cu Dinamo (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Bogdan Vătăjelu şi colegii săi trebuie să spargă gheaţa şi să câştige cu Dinamo (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Bănia fierbe! CS Universitatea Craiova întâlnește duminică, de la ora 15.00, pe „Extensiv“, pe Dinamo București și este meciul care lămurește suporterii într-o mare măsură cu privire la participarea în play-off-ul Ligii I. Rezultatul nu este decisiv, însă va conta enorm în îndeplinirea obiectivului, pentru că „haita“ lui Mircea Rednic este una dintre principalele contracandidate la primele șase locuri. După optimismul afișat de antrenorul Emil Săndoi și fundașul Valentin Iliev la conferința de joi, a venit rândul și managerului Felix Grigore să afirme că punctele vor intra în contul alb-albastru.
„Suntem siguri că nu ne așteaptă o partidă ușoară. Dinamo a făcut un tur de campionat bun și are jucători tehnici, dar nu suntem cu nimic mai prejos și cred că ne vom impune. Suntem în ascensiune ca joc și rezultate, băieții au pregătit foarte atent fiecare detaliu legat de adversari și sunt foarte concentrați. În plus, avem și publicul de partea noastră. Sunt convins că stadionul va fi plin și că atmosfera va fi demnă de acest derbi al orgoliilor. Ne dorim foarte mult victoria și avem toate premisele să credem că o vom obține“, a declarat managerul CS Universitatea, Felix Grigore, pentru GdS.
Și fundașul Bogdan Vătăjelu crede că CS Universitatea Craiova are forța necesară să învingă „câinii roșii“ în meciul de duminică: „Sperăm să facem o partidă foarte bună și să le oferim suporterilor noștri un motiv de bucurie. Știm ce înseamnă o victorie în fața lui Dinamo și de aceea vrem să o obținem“, a afirmat Vătăjelu.

„Maximii“ le cer alb-albaștrilor să atace

Prezenți într-un cadru organizat cu prilejul anunțării unui nou sponsor, mai mulți fotbaliști legendari ai Craiovei au susținut ideea că atacul este „cheia“ succesului în disputa cu Dinamo.
„În ultimele meciuri am jucat mai ofensiv și ne-au mai și ieșit și fazele, am mai marcat. Jucând acasă, trebuie să atacăm, numai așa îi putem ține departe de poartă pe dinamoviști. Amintiți-vă meciul din tur, atâta timp cât i-am atacat, nu ne-au pus probleme. Trebuie să arătăm un joc compact, să nu le lăsăm spații și să tragem cât mai mult la poartă“, a explicat Costică Donose, pentru GdS.
Pe aceeași lungime de undă a fost și Nicolae Negrilă: „Putem câștiga acest joc, dar trebuie să-i atacăm. Sperăm ca băieții să fie mai eficienți ca în jocurile trecute“.
CS Universitatea Craiova nu îi va avea la dispoziție pe fundașii Silviu Izvoranu și Stephane Acka, ambii accidentați, și pe mijlocașul bulgar Hristo Zlatinski – suspendat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS