12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – CS Universitatea Craiova a anunţat un nou sponsor

Fotbal – CS Universitatea Craiova a anunţat un nou sponsor

Emil Săndoi, Emil Niţă, Nawaf Salameh, Felix Grigore şi Bogdan Vătăjelu au anunţat noul sponsor al CS Universitatea Craiova (foto: Alexandru Vîrtosu)
Emil Săndoi, Emil Niţă, Nawaf Salameh, Felix Grigore şi Bogdan Vătăjelu au anunţat noul sponsor al CS Universitatea Craiova (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova a susţinut în această seară o conferinţă de presă în care a anunţat un nou sponsor: Alexandrion Group. Parteneriatul va fi de lungă durată, dar nu au fost divulgate datele contractuale şi se pare că numele producătorului de băuturi spirtoase nu va apărea pe tricourile alb-albaştrilor la meciul de duminică, de pe „Extensiv”, cu Dinamo.

„Suntem în faţa dumneavoastră pentru a vă prezenta un nou partener al CS Universitatea Craiova, Alexandrion Group, un brand de succes, care a adus bani în fotbalul românesc şi care îmi este prieten. Am lucrat împreună la Unirea Urziceni unde am avut rezultate notabile. Le mulțumim că sunt alături de noi şi le spunem ’Bine aţi venit în familia CS Universitatea Craiova’“, a declarat managerul general al grupării din Bănie.

„Mă simt foarte bine aici în Oltenia, în prezenţa dumneavoastră. Cu domnul Felix Grigore am lucrat şi am scris istorie împreună. Este un început al colaborării cu CS Universitatea Craiova şi ne dorim să fim parteneri de cursă lungă, iar implicarea noastră să crească an de an. Avem în vedere şi programe de atragere a suporterilor. Urez echipei mult succes, rezultate cât mai bune. Voi face tot posibilul să fiu în tribune la meciul cu Dinamo. Simt că va câştiga CS Universitatea“, a afirmat Nawaf Salameh, preşedintele şi fondatorul Alexandrion Group.

„Mă bucur că am putut fi liantul dintre partenerul meu şi clubul meu de suflet. Este al doilea parteneriat pe care-l mijlocesc. Mai avem demarate şi alte discuţii pentru susţinerea echipei, pentru că oraşul Craiova are nevoie de o echipă puternică. Am învăţat de la fotbalişti, din dorinţa lor de performanţă, ei m-au călăuzit în viaţă şi acum îmi doresc, pe cât pot, să ofer şi eu clubului pe care-l iubesc“, a spus preşedintele Nitela, Emil Niţă.

Antrenorul principal al alb-albaştrilor îşi doreşte ca duminică să-i facă fericiţi pe noii parteneri ai clubului: „Pe domnul Niţă îl cunosc de mult timp, ştiu că a fost sufleteşte alături de CS Universitatea Craiova. Acum îl avem alături şi pe domnul Nawaf Salameh, căruia îi urăm bun venit în familia CS Universitatea Craiova. Ne dorim să vă facem cât mai multe bucurii, iar primul moment va fi la jocul cu Dinamo“, a punctat Emil Săndoi.

Vocea vestiarului a fost Bogdan Vătăjelu: „Sunt sigur că acest parteneriat va fi de succes. Ne bucurăm ca echipă că avem mulţi oameni alături de noi, îmi dau seara ce înseamnă CS Universitatea Craiova“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS