12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii a umilit-o pe Minerul Motru

Pandurii a umilit-o pe Minerul Motru

Pandurii (în albastru) au umplut plasa motrenilor cu goluri
Pandurii (în albastru) au umplut plasa motrenilor cu goluri

Formația Pandurii s-a impus ieri seară, pe stadionul „Municipal” din Târgu Jiu, cu 7-0 (2-0), în fața divizionarei C Minerul Motru, într-un joc amical la care au asistat peste 100 de spectatori. Golurile prim divizionarei au fost marcate de Mărgărit (2), Nistor, Săpunaru, V. Munteanu, Nicoară și Trifu.
Pandurii, repriza I: Mingote (30, Lazar) – Ungurușan, Vasco, Filippetto, Momcilovic – Săpunaru, Droppa – Ciucur, Nistor, Răduț – Khalouta.
Pandurii, repriza a II-a: Lazar (60, Stanca) – Pleașcă, Erico, Vasiljevic, Grecu – Șandru, Mrzljak – Trifu, V. Munteanu, Nicoară – Mărgărit. Antrenor: Edi Iordănescu.
Minerul Motru: Bănică – Inclănzan, Dicu, Schintee, Colareza – Hanu, Cruceru – Nicoloff, Gavrilescu, Ghighilicea – Tobă. Au mai jucat: Gorun, Prejbeanu, Pruteanu, Stroescu, Vrîncuţ, cerbu, Tudoran. Antrenor: Ion Alecu.
Din tabăra pandurilor au lipsit atacanţii Hora și Wellington, fiind menajați din pricina unor probleme medicale.

Îndreaptă „tunurile” spre ACS Poli Timișoara

Pentru Pandurii Târgu Jiu urmează o dispută contra nou promovatei ACS Poli Timișoara, confruntarea din etapa a 14-a a Ligii I fiind programată luni, de la ora 18.00, pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severin.
„Toate jocurile sunt grele, nu mai e nici un joc de încălzire. Timișoara este echipă cu calitate, are o perioadă foarte bună, datele problemei sunt cu totul altele față de meciul tur. Au schimbat și antrenorul. Dan Alexa are meritul că a promovat echipa în Liga I, a fost schimbat și adus un antrenor cu experiență care a dat o doză mai mare de echilibru (Florin Marin – n.r.). Este o echipă eficientă, adună puncte, deci ne așteaptă un meci dificil. Sper să ne impunem, iar apoi știu că urmează Steaua și Dinamo”, a declarat antrenorul pandurilor, Edi Iordănescu, punctând că este mulțumit de cum a decurs cantonamentul de la Brașov, de săptămâna trecută: „Au fost patru zile pline cu antrenamente, în care am încercat să ținem sub control echipa din toate punctele de vedere. Am încercat să mai strângem puțin și grupul, am făcut o masă împreună pentru a se suda relațiile interumane. În concluzie a fost o perioadă mai mult decât eficientă. Băieții au răspuns bine la programul solicitant. Sper ca prin rezultate să confirmăm ceea ce am spus eu. Nu e o garanție că parcurgând bine o asemenea perioadă vei avea doar victorii pe linie. E un lucru care era necesar și l-am făcut așa cum trebuie”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS