16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTurneu de volei juvenil în memoria lui Marcel Zlotea

Turneu de volei juvenil în memoria lui Marcel Zlotea

Șase echipe feminine de minivolei se vor întâlni în acest weekend la Craiova, în cadrul unui turneu amical în memoria lui Marcel Zlotea, fost component al echipei Universitatea Craiova, voleibalist care înainte de Revoluție obținea rezultate notabile.
La turneul juvenil găzduit de sala de sport a Colegiului „Ștefan Odobleja“ din cartierul Valea Roșie vor participa cluburile Dinamo București, Dacia Mioveni, CSS Caransebeș, Victoria Nădlac, LPS Pitești și gazdele de la echipa Școala Craioveană de Volei (SCV), fetițe pregătite de Lucian Zlotea, nimeni altul decât fiul regretatului jucător, care a decedat în 2007.
Competitoarele vor fi îm­părțite în două grupe. Meciurile se vor disputa sâmbătă, între orele 9.00 – 20.00, iar duminică vor avea loc partidele pentru locuri de clasament. La festivitatea de premiere de duminică au fost invitați să participe foști colegi ai lui Marcel Zlotea. „Ideea am îmbrățișat-o după ce oamenii de sport din jurul meu m-au încurajat, spunând că este o inițiativă minunată. Mă bucur că avem ocazia, cu prilejul acestui turneu, să luăm și noi inițiativa de a onora amintirea foștilor jucători craioveni de volei, așa cum face și clubul SCM, care organizează turnee în amintirea lui Radu Zamfirescu și a lui Ion Constantinescu, acesta din urmă un mare antrenor și conducător. Sper că va fi un turneu reușit“, a spus Lucian Zlotea pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS