27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSpânu: Trecem printr-o perioadă foarte grea

Spânu: Trecem printr-o perioadă foarte grea

CSO Filiași nu a reușit să depășească momentul de criză instalat după decizia drastică de a se renunța la o parte din „lotul Turceni“ și a bifat al doilea eșec de pe teren propriu și al treilea consecutiv cu grupul rămas. Echipa doljeană a pierdut vineri, scor 0-2, pe „Chimia“, în fața formației Millenium Giarmata, în etapa a 6-a din Liga a III-a, seria 4. Golurile bănățenilor au fost marcate de Diarra Aboulaye (‘33, ‘50).
Antrenorul filieșenilor, Ionel Luță, a început meciul cu următorul unsprezece: Lascu – Orban, Obeanu, Lupu, Mainerici – Petcu, Georgescu, N. Popescu, Pârvuică – Ștoiu, Bălă. Pe parcurs au mai intrat: Moraru, Duriță și Fruntelată.
„A fost un joc de luptă, în care experiența adversarilor și-a spus cuvântul. Copiii încă sunt cu moralul la pământ… Trebuie să recunoaștem, trecem printr-o perioadă foarte grea. În prezent, nu mai există siguranță nici la jocurile de acasă, pentru că nu mai sunt echipe mici și echipe mari, iar noi am luat-o practic de la zero. Pentru noi, campio natul va începe de săptămâna viitoare. Atunci o să se vadă munca noului antrenor, Ionel Luță. Sunt convins că rezultatele vor începe să apară peste două săptămâni“, a declarat președintele doljenilor, Florin Spânu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS